pellatv
Live

Πέρασαν και μέσα από το Κιλκίς οι Έφηβοι του «Μέγα» μπαίνοντας πρώτοι στην Βαθμολογία του Ομίλου.

Με νίκη εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, την Κυριακή 7-1-2016, το Εφηβικό τμήμα μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του «ΠΑΣ Αετού» με σκορ 51-39, στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε μια δύσκολη αγωνιστικά έδρα αλλά σε πολύ καλό κλίμα, η ομάδα του «Μέγα» ξεκίνησε κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο στην επίθεση βρίσκοντας λύση σε όλες τις αμυντικές προσπάθειες των γηπεδούχων, καταφέρνοντας να πάρει στο τέλος του δεκαλέπτου μια διαφορά πέντε πόντων (12-17). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, βρίσκοντας καλύτερο ρυθμό και στην άμυνα (δέχτηκαν 6 πόντους) οι έφηβοι του «Μέγα», έφτασαν στο ημίχρονο του αγώνα να βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 10 πόντους (18-28)

Στην συνέχεια του παιχνιδιού και στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα των Γιαννιτσών κρατώντας την ίδια απόδοση σε άμυνα και επίθεση καταφέρνοντας όμως να τρέξει στον αιφνιδιασμό μπόρεσε να πετύχει κάποια εύκολα καλάθια και να αυξήσει έτσι την διαφορά στους 16 πόντους (28-44) στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Στο τέταρτό δεκάλεπτό η πίεση της ομάδας του «Αετού» έφερε αποτέλεσμα αφού περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού μείωσαν την διαφορά στους οκτώ πόντους. Οι παίκτες του «Μέγα» βρίσκοντας ξανά τον ρυθμό τους κατάφεραν να τελειώσουν τον αγώνα και να πάρουν το «ροζ» φύλλο με το τελικό σκορ 39 - 51.

Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδαςτου Μ. Αλεξάνδρου Γιάννης Κασιμίδης είπε τα εξής:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σημερινή τους απόδοσή. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τα παιδιά γιατί για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση των αγώνων έπρεπε να κερδίσουμε το συγκεκριμένο ματς. Ήταν συγκεντρωμένοι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, κάνοντας λίγα λάθη και γι αυτό καταφέραμε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο. Εννοείτε πως μια αγωνιστική πριν από το τέλος μπορεί να περάσαμε πρώτοι στο όμιλο μας αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε και το επόμενο και τελευταίο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του «Αετού» για το πολύ καλό δυναμικό που διαθέτει καθώς επίσης και στους παράγοντες της ομάδας του Κιλκίς για την άψογή φιλοξενία.»

Τα δεκάλεπτα: A΄ 12-17, Β΄ 06-11, Γ΄ 10-16, Δ΄ 11-07.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Γ. Κασιμίδης ):Στόιτσης Κ. 11π, Βασιλειάδης Γ. 9π, Γοτουχίδης Α., Ρίσκος Θ., Μιχαηλίδης Π., Μπουτάκης Κ. 5π, Ελευθεριάδης Κ., Στόιτσης Γ. 9π, Χατζηλαμπρινός Σ. 14π, Κάλτσης Α., Μπουρονίκος Γ. 2π, Μαυρένης Δ. 1π.

Π.Α.Σ. Αετός Κιλκίς (Μπαχταλίας Γ.): Κολιαδήμας Α. 5π, Ξινίδης., Νταματσίδης. 10π, Αραβίδης Δ., Φιλιππίδης Γ. 12π, Νικολαίδης Θ., Αραβίδης Α, Γκρεκός Ε. 8π, Πετανίδης Κ. 2π, Μανδράς Κ., Αμοιρίδης Ν. 2π.

Δημοσιεύτηκε στις 3 Φεβρουαρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .