pellatv
Live

Βραβεύσεις αθλητών του Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών από την Ένωση taekwondo Βορείου Ελλάδας.

Στις 28 Φεβρουαρίου 2016, στο Porto Palace hotel, η Ένωση taekwondo Βορείου Ελλάδας βράβευσε τους κορυφαίους συλλόγους και αθλητές-τριες που ανήκουν στην Ένωση για τις επιτυχίες τους για το διάστημα Σεπτέμβριο 2014 έως Ιούνιο 2015.

Πρώτος Σύλλογος ο Hwarang Θεσσαλονίκης, δεύτερος ο Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών και τρίτος ο σύλλογος WTF Ιωαννίνων ήταν η κορυφαία τριάδα

Από τον Α.Σ. taekwondo «Φίλιππο» Γιαννιτσών βραβεύτηκαν 16 αθλητές-τριες που είναι οι εξής: 1)Ιμβριώτης Γεώργιος, 2)Καζαλτζής Αθανάσιος, 3)Πλαλής Στέργιος, 4)Χατζηκόιτσης Γεώργιος, 5)Πλαλή Μελαχροινή, 6)Τσεκούρα Αμαλία, 7)Ντολεσίδης Θεοχάρης, 8)Κουδέρης Πασχάλης Ραφαήλ, 9)Κατσιούδη Μαγδαληνή, 10)Ιωαννίδου Αλεξάνδρα, 11)Μπαρλάκα Άννα-Μαρία, 12)Τσεκούρα Κωνσταντίνα, 13)Γαβριηλίδου Σεβαστή, 14)Ηλιοπούλου Ελένη, 15)Μανωλέμη Ναταλία, 16)Ασταρτζή Μάρθα.

Οι προπονητές του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών, Γιάννης Γαβριηλίδης 7ο dan και η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, μας δήλωσαν: «Μετά από 6 χρόνια συνεχόμενα στην πρώτη θέση για το 2014-2015 καταλάβαμε την 2η θέση. Στόχος μας είναι ο Πρωταθλητής Σύλλογος «Φίλιππος» Γιαννιτσών να είναι ξανά στην κορυφή και θα είναι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν.

Δημοσιεύτηκε στις 2 Μαρτίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27