pellatv
Live

ΆΘυρα: Ανάστατοι οι κάτοικοι για το κέντρο φιλιξενείας-Με τρακτέρ και φορτηγά στο σημείo απο χθες

Ένταση επικρατεί από το πρωί στο σημείο που έχει οριστεί να φιλοξενήσει τους πρόσφυγες.Κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς αντιδρώντας στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ενώ υπάρχουν και δυνάμεις της αστυνομίας.
συγκεκριμένου σημείου δήλωσαν οι βουλευτές του νομού μετά από επικοινωνία του προέδρου της τοπικής κοινότητας.Απόφαση δημάρχου ήταν λένε οι εξαγριωμένοι κάτοικοι

 2/3- 23.00

Ανάστατη είναι η μικρή κοινωνία των Αθύρων μετά την ανακοίνωση σήμερα το απόγευμα για την δημιουργία κέντρου προσφύγων στην περιοχή.

Ήδη αυτή την στιγμή κάτοικοι κατευθύνονται προς το σημείο που βρίσκεται ανάμεσα σε Άθυρα και Άγιο Πέτρο ,όπου σύμφωνα με το σχέδιο θα στηθούν 500 σκηνές για να φιλοξενήσουν περίπου 3000 ανθρώπους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες σχεδόν το μισό χωριό βρίσκεται ήδη εκεί ενώ υπάρχουν πάνω από 50 τρακτέρ και φορτηγά.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ.Γιώργος Χουρμουζιάδης συνομιλεί από το γραφείο του με βουλευτές του νομού και όλοι αναμένουν τις εξελίξεις.

Νωρίτερα προηγήθηκε σύσκεψη παρουσία του δημάρχου και αντιδημάρχων όπου τα πνεύματα οξύνθηκαν καθώς οι κάτοικοι ζήτησαν εξηγήσεις για ποιο λόγο επιλέχθηκε το συγκεκριμένο σημείο.

 

 

Δημοσιεύτηκε στις 3 Μαρτίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.