pellatv
Live

Συνάντηση μεταξύ Γ. Σηφάκη και Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του Συλλόγου μας με πολιτικούς παράγοντες των Π.Ε. Πέλλας και Π.Ε. Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε,
έπειτα από πρωτοβουλία του Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη, συνάντηση στην Άρνισσα και επί τόπου επίσκεψη στην σήραγγα Άρνισσας.


Η συνάντηση αυτή προέκυψε έπειτα από μια σειρά συσκέψεων που πραγματοποιήθηκαν λόγω της ανόδου της στάθμης της Βεγορίτιδας και κατόπιν αποφάσεων που λήφθηκαν από τις Αντιπεριφέρειες Πέλλας και Φλώρινας.
Στη συνάντηση, αναλύθηκε από τους εκπροσώπους του Συλλόγου μας η υφιστάμενη κατάσταση στη Βεγορίτιδα με τα προβλήματα και τις δυνατότητές της. Ο κ. Σηφάκης κατανόησε την ανάγκη ύπαρξης Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης και δήλωσε πως πρέπει να παραληφθεί άμεσα με σκοπό την σύσταση Φορέα Διαχείρισης. Επίσης, κατανόησε την ανάγκη ανάκαμψης του υδροφόρου ορίζοντα της Λεκάνης της Βεγορίτιδας που τόσα χρόνια είχε υποβαθμιστεί και θεώρησε αδιανόητη την οποιαδήποτε παρέμβαση με σκοπό την μείωση της στάθμης της λίμνης γιατί τα υδάτινα συστήματα, με σωστή αειφόρο διαχείριση, αποτελούν πηγή πλούτου και ανάπτυξης. Ο κ. Σηφάκης υιοθέτησε τις πάγιες προτάσεις και θέσεις του Συλλόγου δηλώνοντας σύμμαχος του Περιβάλλοντος και της ορθής διαχείρισης των υδάτων.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Απριλίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών