pellatv
Live

Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές

 Μία εξαιρετική εκδήλωση προβολής των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας πραγματοποιήθηκε από την Αναπτυξιακή Πέλλας στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας, με τίτλο «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές». Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Έδεσσας και ο σεφ Θοδωρής Κουρατζόγλου ετοίμασαν πιάτα εμπνευσμένα από την τοπική κουζίνα αξιοποιώντας τα ποιοτικότατα τοπικά μας προϊόντα και άφησαν άριστες εντυπώσεις σε όλους τους παραβρισκόμενους. Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, που συμμετείχε στην εκδήλωση, τόνισε ότι τα τοπικά μας προϊόντα και η τοπική κουζίνα είναι ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα για την αγροτική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Τόσο τα τοπικά προϊόντα όσο και η τοπική κουζίνα μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην ευόδωση της προσπάθειας για εξωστρέφεια της τοπικής οικονομίας.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών