pellatv
Live

«Πόπη Φουντουκίδου: Έτοιμη Υπουργική απόφαση για την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στην Κρύα Βρύση»

Δρομολογήθηκε το θέμα της κατασκευής της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων εντός του χώρου όπου λειτουργεί το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης. Το θέμα είχε ξεκινήσει κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας Κου Λυκουρέντζου τον Οκτώβριο του 2008 στο Νομό Πέλλας. Τότε ένα από τα θέματα που είχαν τεθεί στον Υφυπουργό ήταν και αυτό της κατασκευής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στην Κρύα Βρύση.
Η Κα Φουντουκίδου δεν άφησε το θέμα στην τύχη του. Ήδη την 31-10-2008 απέστειλε επιστολή προς τον Υφυπουργό για να υπενθυμίσει τα θέματα που είχαν συζητηθεί προφορικά κατά την επίσκεψή του αλλά και στον κ. Υπουργό. Εν συνεχεία την 17-11-2008 το θέμα εστάλη από τον Υφυπουργό κ. Λυκουρέντζο προς τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων(ΟΣΚ) για να δρομολογηθεί.
Η Κα Φουντουκίδου βρισκόταν σε συνεχή επαφή με τον πρόεδρο του ΟΣΚ για την προώθησή του. Τελικά, το θέμα εστάλη από τον ΟΣΚ προς τον κ. Υπουργό την 24-3-2009, όπου αναφέρεται η ανάγκη υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου προϋπολογισμού 350.000€. Άμεσα ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Κρύας Βρύσης.
Η Βουλευτής την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκε τον Υπουργό και ζήτησε την έκδοση της Υπουργικής απόφασης το συντομότερο δυνατό. Σήμερα ετοιμάστηκε η Υπουργική απόφαση και αναμένεται η υπογραφή από τον κ. Υπουργό.
Πρέπει να τονισθεί ότι το έργο είναι απολύτως απαραίτητο αφού δεν υπάρχει άλλος κατάλληλος χώρος μαθητικών εκδηλώσεων για τα παιδιά που φοιτούν στα σχολεία της Κρύας Βρύσης.
Εκτός φυσικά από το συγκεκριμένο έργο υπάρχουν και επιπλέον έργα σε άλλους Δήμους τα οποία δρομολογούνται. Η Βουλευτής βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους Δημάρχους.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Απριλίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:10 - Δράση Προσυμπτωματικού Ελέγχου Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής με Δωρεάν Υπερηχογράφημα στον Δήμο Έδεσσας

12:04 - Κοινοβουλευτική Αναφορά Λάκη Βασιλειάδη για την Ανάγκη Στήριξης των παραγωγών Σπαραγγιών: «Στήριξη των παραγωγών σημαίνει στήριξη της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας»

12:00 - Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Έδεσσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το Στρατηγικό Σχέδιο της Έδεσσας του 21ου αιώνα

11:58 - Αθ. Κώτσιος: Έγκλημα στην Marfin -15 χρόνια χωρίς τιμωρία. Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία είναι αδιαπραγματεύτη αξία ζωής.

11:54 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στον Αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΝΠΣ Σκύδρας

10:34 - Μιχάλης Κατρίνης: Επί 6 χρόνια η κυβέρνηση απέτυχε να αντιμετωπίσει την ανομία στα πανεπιστήμια

11:05 - Υποβολή Αιτήσεων Προγραμμάτων Μελισσοκομίας έως 30-5-2025

11:02 - Γιώργος Καρασμάνης: Με βαθειά θλίψη και απέραντο σεβασμό, αποχαιρετώ τον Πέτρο Μολυβιάτη

10:58 - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

08:52 - Υπογράφτηκε το συμβόλαιο κυριότητας του πρώην Στρατοπέδου Δούμτσα Μαργαρίτη στο Δήμο Σκύδρας