pellatv
Live

Μεταγραφικό ΜΠΑΜ με Χρήστο Κόντο για τον Μακεδονικό Έδεσσας!

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Μακεδονικός Έδεσσας, αφού στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου απέκτησε τον 26χρονο επιθετικό Χρήστο Κόντο με πλούσια καριέρα στους νομούς Πέλλας και Θεσσαλονίκης.
Ο Κόντος, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Έδεσσας, Άρη Θεσσαλονίκης, Αναγέννηση-Φλόγα Ανάληψης, ΠΟ Μαλοκοπής, ΠΑΟ Διοικητηρίου και Κεραυνό Αγίου Παύλου, αποφάσισε να επιστρέψει στην γενέτηρά του και συμφώνησε με τους υπεύθυνους του Μακεδονικού όπου θα συναντήσει παλιούς συμπαίκτες και φίλους. Αυτή την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία αλλά θα βοηθήσει όσο του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του.

Δημοσιεύτηκε στις 6 Νοεμβρίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:34 - ΔΉΜΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ- ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

13:31 - ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ MIRACULOUS, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:02 - Δικαίωση των Εκπαιδευτικών Ειδικών Κατηγοριών μετά από τις Παρεμβάσεις της ΝΙΚΗΣ

10:49 - Πρόσκληση – Πρόγραμμα εκδήλωσης Δήμου Σκύδρας για την Κύπρο

10:47 - Δήμος Έδεσσας: Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων για προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες

10:46 - Χωρίς πρόγραμμα ο Δήμος Έδεσσας για το πολιτιστικό καλοκαίρι – Η Έδεσσα στο προσκήνιο χάρη σε ιδιωτικές πρωτοβουλίες

10:42 - Συνάντηση Γιώργου Α. Παπανδρέου με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, κ. Δαμιανό

10:40 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 10 Ιουλίου στο Λιτόχωρο (ΒιΠε, αθλητικό κέντρο, Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου)

10:20 - Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 4ης Εμποροπανήγυρης στην Κρύα Βρύση- Θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025

10:17 - Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας: Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος «Στον ήλιο με ασφάλεια»