pellatv
Live

Τουρκία: Λουκέτο στην αμερικανική πρεσβεία λόγω φόβων για τρομοκρατικό χτύπημα

Σε μεγάλη αναστάτωση βρίσκεται αυτή την ώρα η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τουρκία, με τις αμερικανικές αρχές να αποφασίζουν να κλείσουν για μερικές ημέρες τις υπηρεσίες τους λόγω αυξημένων φόβων για τρομοκρατικό χτύπημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πρεσβείας, οι υπηρεσίες θα λειτουργήσουν στο ελάχιστο υπηρεσιακό όριο, εξαιτίας «μιας απροσδιόριστης απειλής για την ασφάλειά της».

Ο εκπρόσωπος της πρεσβείας στην Άγκυρα ανέφερε ότι δεν θα μπορούσε να παράσχει πληροφορίες σχετικά με την απειλή για την ασφάλεια, αλλά είπε ότι οι περιορισμένες εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη.

Σημειώνεται πως την περασμένη εβδομάδα, το Αμερικανικό Προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, προειδοποίησε τους πολίτες των ΗΠΑ να αποφύγουν το κτίριο λόγω πληροφοριών για επικείμενη απειλή.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: sofokleousin.gr

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά