pellatv
Live

Ξεκινά η αποκατάσταση της γέφυρας Μπέλλεϋ στον ποταμό Λουδία

Την έναρξη των διαδικασιών για την αποκατάσταση της γέφυρας Μπέλλευ, που θεωρείται σημαντική για τη διέλευση των αγροτικών οχημάτων στην περιοχή του Λουδία, γνωστοποίησε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, με αφορμή την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Η κυκλοφορία στη συγκεκριμένη γέφυρα είχε αποκλειστεί, λόγω επικινδυνότητας, από την προηγούμενη άνοιξη, με εντολή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα είχαν διαπιστωθεί εκτεταμένες φθορές στον φέροντα μεταλλικό οργανισμό της, αλλά και στο ξύλινο οδόστρωμα. «Με την ολοκλήρωση του έργου θα αποκατασταθεί η ομαλή κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή, που σήμερα γίνεται με παρακάμψεις» ανέφερε η κ. Πατουλίδου και σημείωσε ότι η γέφυρα μπορεί να είναι παλιά και σε δευτερεύον οδικό δίκτυο, ωστόσο εξυπηρετεί τις ανάγκες των καλλιεργητών, αλλά και πολιτών της περιοχής, από τις περιφερειακές ενότητες Ημαθίας και Θεσσαλονίκης.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 58.200 ευρώ και ο ορίζοντας ολοκλήρωσής του είναι έξι μήνες.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: imerisia.gr

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:17 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα για διάρρηξη οχήματος που έγινε σε περιοχή της Πιερίας

19:13 - Το πρώτο Puppy Yoga έρχεται στην Χαλκιδική!

19:10 - Επίσκεψη αυστραλών τουριστικών δημοσιογράφων στην Πέλλα

18:56 - Βάζουμε τα μπάζα στη θέση τους – Προλαμβάνουμε τις πυρκαγιές

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα