pellatv
Live

Στην 25η Detrop Boutique συμμετέχει η Π.Ε. Πέλλας

Πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη στις τοπικές επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση

Στην 25η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας «Detrop Boutique», θα συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, στο ενιαίο περίπτερο (περίπτερο 12) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η έκθεση διοργανώνεται από τη HELEXPO, από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με τις τοπικές επιχειρήσεις, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης απευθύνει πρόσκληση σε όσους επιχειρηματίες επιθυμούν να συμμετέχουν στην Detrop, σε μια διοργάνωση που αφορά ειδικά τον κλάδο των τροφίμων.

Για την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία της συμμετοχής της Π.Ε. Πέλλας στην έκθεση, όσοι επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016. Η Π.Κ.Μ. καλύπτει την ενοικίαση χώρου και τη διαμόρφωσή του με πλήρη εξοπλισμό. Κάθε επιχείρηση θα έχει στη διάθεσή της ξεχωριστό stand διαστάσεων 6 τ.μ., ενώ, η οικονομική συμμετοχή είναι της τάξεως των 220,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για κάθε επιχείρηση.

Επίσης, στο πλαίσιο της Detrop πραγματοποιείται η ειδική θεματική ενότητα Cheese & Wine, στο περίπτερο 8, όπου η Π.Κ.Μ. καλύπτει την ενοικίαση χώρου, τη διαμόρφωσή του με πλήρη εξοπλισμό και οικονομική συμμετοχή ύψους 375,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για κάθε επιχείρηση.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας, στα τηλέφωνα 2381351353 (Γιάννα Καδρέφη), 2381351256 (Κώστας Καφετζής) και στα email [email protected] και [email protected]

Δημοσιεύτηκε στις 1 Φεβρουαρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές