pellatv
Live

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 1955-1959 «ΖΩΗ ΣΕ ΣΑΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ»

Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, ώρα 19:30 οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών θα συμμετάσχουν σε εκδήλωση για τον απελευθερωτικό Αγώνα 1955-1959 των Κυπρίων κατά των Άγγλων, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Ομιλητής θα είναι ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Κυριάκος Κενεβέζος.

Οι μαθητές θα παρουσιάσουν δραματοποιημένο το ποίημα «Απολείτουργο» του ποιητή Σπύρου Παπαγεωργίου και το τραγούδι «Πατρίδα» του συνθέτη και στιχουργού Αλκίνοου Ιωαννίδη, όπως τα εμπνεύστηκαν οι καθηγητές μουσικής του Σχολείου κ. Πατρώνα Λίνα και Λάιος Σάκης.

Οι μαθητές που θα ερμηνεύσουν τα δρώμενα είναι: Αλατζίδου Ειρήνη (φλάουτο), Βλάσης Αλεξούδης (ηλ. κιθάρα), Πέτρος Γκέτσιος (ηλ. κιθάρα), Αντώνης Γκορτσίλας (ηλ. μπάσο), Γεωργία Ελευθεριάδου (φλάουτο), Κατερίνα Μαρουφίδου (φωνή), Θόδωρος Μιχάλογλου (τουμπελέκι), Σίσυ Πεταλωτή (βιολί), Νίκος Σδρόλιας (τρομπέτα), Χριστίνα Σιδηροπούλου (φλάουτο), Γιάννης Τανούσης (τρομπόνι), Ναυσικά Ταουσανίδου (τρομπόνι).

Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας