pellatv
Live

Πληρωμές για ακαρπία στις 26 Ιουνίου

Επικοινωνία με το Διοικητή του ΕΛΓΑ, Νίκο Κατσαρό και την Κα Γάσπαρη είχε σήμερα η Κα Φουντουκίδου. Όπως την ενημέρωσε άμεσα θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις για ζημιές που σημειώθηκαν στο νομό Πέλλας λόγω ακαρπίας κατά το έτος 2008.
Υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχουν δοθεί συγκεκριμένα ποσά για αποζημίωση λόγω ακαρπίας για ορισμένες παραγωγές και πλέον την 26-06-2009 θα δοθούν οι αποζημιώσεις στα χωριά Κωσταντία, Λυκόστομο, Όρμα, Πολυκάρπη, Αμπελιές, Καρυώτισσα, Μυλότοπο, Λάκκα, Βρυττά, Ριζό, Σεβαστιανά και στη Σκύδρα. Το ποσό που εγκρίθηκε είναι 1.770.000€ και καλύπτει ζημιές που σημειώθηκαν σε φυλλοβόλα δέντρα στις παραπάνω περιοχές.
Η Κα Φουντουκίδου εκφράζει την ικανοποίησή της διότι μια δέσμευση της Κυβέρνησης απέναντι στους αγρότες του Νομού μας γίνεται πράξη και πλέον αποζημιώνονται σταδιακά όλες οι ζημιές λόγω ακαρπίας. Δηλώνει ότι και φέτος θα εντείνει τις προσπάθειες, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, για την ένταξη της ακαρπίας του 2009 στον ΕΛΓΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα