pellatv
Live

Γιάννης Σηφάκης: “Ξεκινά η μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Έδεσσας”

Δήλωση βουλευτή Γιάννη Σηφάκη :«Αισθάνομαι δικαιωμένος. Η επιμονή και η αποφασιστικότητα στην εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των πολιτών φέρνουν αποτελέσματα»

Εκδόθηκαν οι Υπουργικές αποφάσεις των Αν.Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη

Η κυβέρνηση στηρίξει έμπρακτα την δημόσια υγεία και αντιμετωπίζει αποφασιστικά την διαπλοκή. Μετά πολλά χρόνια αδράνειας και διαπλοκής των προηγούμενων κυβερνήσεων η σημερινή κυβέρνηση επέλυσε το πρόβλημα της μετεγκατάστασης της μονάδας τεχνητού νεφρού του Νοσοκομείου Έδεσσας παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Να σημειωθεί ότι με επιμονή του βουλευτή αντιμετωπίστηκαν πλείστα όσα γραφειοκρατικά εμπόδια και παθογένειες της δημόσιας διοίκησης.

Ακόμη πρέπει να τονιστεί η σημαντική συμβολή του εθελοντισμού και της κοινωνικής ευθύνης για την προώθηση του θέματος. Η μελέτη για να προχωρήσουν γρήγορα οι εγκρίσεις έγιναν αφιλοκερδώς από τον αείμνηστο

Μάνθο Τόλη και τον Σωκράτη Παυλίδη , Μηχανολόγο Μηχανικό με την σύμπραξη του βουλευτή με την ιδιότητα του ως μηχανικού. Ελέγχθηκαν και υπογράφηκαν από μηχανικούς του Δήμου Έδεσσας (μετά από εντολή του δημάρχου Τάκη Γιάννου) και η μελέτη μετά από απόφαση του ΔΣ του Νοσοκομείου εγκρίθηκε από τον ΥΠΕάρχη Γιώργο Κύρκο.

Ο βουλευτής ευχαριστεί τον Αν. Υπουργό Παύλο Πολάκη για την αποφασιστικότητα του και την άριστη συνεργασία, τον προσωρινό Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας κ. Χρήστο Κοντοβίτση και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για την πολύ καλή συνεργασία και άμεση ανταπόκριση τους στην έκδοση των αναγκαίων αποφάσεων.

Το έργο θα δημοπρατηθεί αμέσως με φορέα το Νοσοκομείο Πέλλας και επίβλεψη από τον Δήμο Έδεσσας.

Ο βουλευτής θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για το θέμα αυτό και για άλλα θέματα υγείας την Κυριακή 17.04.2016 στην Έδεσσα.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Απριλίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά