pellatv
Live

Κατρούγκαλος: Αν ήταν νόμος–λαιμητόμος, θα έτρεμε η γη έξω από τη Βουλή

«Εάν το νομοσχέδιο μας ήταν νόμος-λαιμητόμος, νόμος-καρμανιόλα, θα έτρεμε η γη, έξω από τη Βουλή χθες. Είδαμε ότι υπήρχαν διαμαρτυρίες από τις οργανώσεις, είδαμε και πόσος κόσμος μαζεύτηκε».

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εργασίας, αναφερόμενος στο ασφαλιστικό, το οποίο ψηφίστηκε χθες βράδυ στην Ολομέλεια και πρόσθεσε:

«Το νομοσχέδιο αυτό δίνει απόλυτη προστασία. Στην πραγματικότητα καλύτερες συντάξεις και μικρότερες εισφορές για όλους όσους έχουν μέσο εισόδημα 1.000 ευρώ και κάτω».

«Αυτοί που έχουν πρέπει να πληρώσουν. Αυτοί που έχουν 30.000 – 40.000 ευρώ, άνθρωποι σαν εμένα πρέπει να επιβαρυνθούν περισσότερο» υπογράμμισε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, στην πρωινή εκπομπή του Ant1 και ανέφερε πως δεν βλάπτεται κανένας Έλληνας με ετήσιο εισόδημα 12.000 ευρώ και κάτω.


Δημοσιεύτηκε στις 9 Μαΐου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:17 - Συνέντευξη με τον διοικητή του Νοσοκομείου Έδεσσας, Ευάγγελο Λόγγο στον PellaFm 103,3

20:54 - Συνέντευξη με τον Ευάγγελο Θωμά, πρ. Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολιτικής Προστασίας-Δημοτικό Σύμβουλο Έδεσσας στον PellaFm, 103,3

15:09 - Beyohd the Wanes ένα ντοκιμαντέρ παγκοσμίου προβολής για την κωπηλασία

14:55 - Η ‘Μάχη της Λάσπης’ έφερε ένα μεγάλο βραβείο στην Ακρολίμνη Πέλλας

13:23 - Ο Επιθεωρητής Ντρέικ και η Μαύρη Χήρα- του David Tristram σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου στην Αριδαία!

14:34 - Καλοκαιρινή συναυλία της Χορωδίας ΚΑΠΗ Δήμου Έδεσσας στο Βαρόσι

21:39 - Αναζητώντας την Πέλλα στους παλαιούς χάρτες

21:33 - Άμεσα συνελήφθη ένα άτομο που προσπάθησε να εξαπατήσει ημεδαπό άνδρα στην Πέλλα, με τη ”μέθοδο του λογιστή”

21:27 - Δυναμική η φετινή συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη BEYOND Expo 2026

20:13 - Συνέντευξη με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού δήμου Πέλλας, Ευφροσύνη Μερεμητσάκη στον pellaFm 103,3