pellatv
Live

Εγκαίνια Βρεφονηπιακού Σταθμού με τον Περιφερειάρχη

Η Δημοτική Αρχή εισακούγοντας το αίτημα των κατοίκων της Φούστανης για την δημιουργία στο χωριό τους Βρεφονηπιακού Σταθμού προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μην χαθεί το έργο και να κατασκευαστεί ένα σύγχρονο κτίριο στην Φούστανη που θα φιλοξενεί τα νήπια της περιοχής.
Το έργο εντάχθηκε στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας 2000-2006 και συγκεκριμένα στο Μέτρο 9 «Δράσεις ανάπτυξης του ορεινού χώρου με έμφαση στη συγκρότηση ορεινών κέντρων ανάπτυξης - ΕΠΤΑ» του Άξονα Προτ/τας: 6 «Ανάπτυξη του ορεινού χώρου των εσωτερικών ζωνών και των μειονεκτικών /προβληματικών περιοχών» με Κωδικό Ο.Π.Σ.:103442, προϋπολογισμού 499.800,00€.
Δημοπρατήθηκε στις 29-04-2008 με τελικό δικαιούχο την Κ/Ξ Σπρίτος – Καλαϊτζίδης και μετά από δαιδαλώδες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, των υπηρεσιακών φορέων και της αναδόχου κοινοπραξίας το έργο ολοκληρώθηκε μέσα στις προβλεπόμενες από τον νόμο ημερομηνίες.
Αυτό το ιδιαίτερα θετικό έργο το οποίο έχει επιτευχθεί στις μέρες μας καλούμαστε να το εγκαινιάσουμε την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 18:00 μ.μ., παρουσία του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθηγητή κ. Τσιότρα Γεώργιο.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:22 - Αφιερωμένο στη Μακεδονία το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Δίου-Ολύμπου «Τάκης Μακρής» την Κυριακή 18 Μαΐου στο Λιτόχωρο με τη συμμετοχή 13 πολιτιστικών συλλόγων

10:20 - Κατάθεση Ερώτησης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης από τον Λάκη Βασιλειάδη για τις Βροχοπτώσεις του Αυγούστου 2024: «Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που στηρίζουν την αγροτική μας οικονομία με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος»

10:16 - Λουδίας: Το «Σημείο Μηδέν» παίρνει μπροστά

10:12 - ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

09:23 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό θα παραμείνει το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς την Παρασκευή 16 Μαΐου

09:17 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ – ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:08 - Μαθήματα μηχανολογίας για γεωργικούς ελκυστήρες (τρακτέρ) από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου και την Π.Ε. Πιερίας την Τρίτη 13 Μαΐου στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας

14:14 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας για την ένταξη των ωφελούμενων του «Εξοικονομώ 2025»

14:11 - Δελτίο Τύπου Έκθεσης Έργων και Κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

14:06 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2025