pellatv
Live

Διεθνής Έκθεση POLIS

Η Τοπική Ένωση Δήμων Κοινοτήτων (Τ.Ε.Δ.Κ.) Νομού Πέλλας, μετά τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2009 όπου έλαβε μέρος μ' επιτυχία συμπράττοντας με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας, προετοιμάζει τη συμμετοχή της στην 7η Διεθνή Έκθεση POLIS 2009.
Στην έκθεση αυτή συμμετέχουν φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, του δημόσιου – κοινωνικού τομέα και ιδιωτικές επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε αντικείμενα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες της αυτοδιοίκησης και του δημοσίου.
Η Διεθνής Έκθεση POLIS πρωτοξεκίνησε το 1997 και πραγματοποιείται ανά διετία στα τέλη του μηνός Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Κοινοτήτων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.) και της Ελληνικής Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε..
Η φετεινή POLIS φθάνει αισίως τον αριθμό επτά και θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από την Πέμπτη 26 έως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009.
Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ., Σταύρος Τουφεγγόπουλος, Δήμαρχος Εξαπλατάνου «σκοπός της συμμετοχής μας είναι η παρουσίαση και η προβολή δραστηριοτήτων των Δήμων και των Δημοτικών μας Επιχειρήσεων, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και η ανάπτυξη συνεργασιών με άλλους Ο.Τ.Α. σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος».
Στο πλαίσιο της POLIS θα πραγματοποιηθούν ποικίλες εκδηλώσεις αυτοδιοικητικού ενδιαφέροντος, όπως η διοργάνωση ημερίδας από την Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας», (Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009, με ώρα έναρξης 09:30).
Και η φετεινή POLIS αναμένεται ν' αναδειχτεί σε σημαντικό πόλο έλξης για πολλούς αιρετούς και πολίτες της χώρας μας αλλά για ξένες αντιπροσωπείες που τιμούν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους τον αξιόλογο και ξεχωριστό αυτό θεσμό.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα

10:41 - Παρέμβαση Καρασμάνη για την Αγία Αικατερίνη του Σινά – Διεθνής σεβασμός και νομική κατοχύρωση

10:36 - Επίσκεψη του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημητρίου Νατσιού στην Πυροσβεστική Πάτρας

10:33 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:32 - Μουσική βραδιά από τους «Μελωδούς της Παράδοσης» την Κυριακή 29 Ιουνίου στο Λιτόχωρο

08:37 - Νατσιός για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το τέλος του σάπιου καθεστώτος μόλις άρχισε»

10:29 - Άσκηση επί χάρτου «ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ 2025»: Ο Δήμος Πέλλας ενισχύει την Αντιπυρική Προστασία στην πιο ευάλωτη περιοχή του

10:26 - Παραχώρηση έκτασης γηπέδου Μεγαπλατάνου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στον Δήμο Αλμωπίας

10:23 - Παρουσίαση του Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2025 Μια γιορτή Πολιτισμού που μεγαλώνει και εμπνέει

10:20 - Πρόγραμμα 21ου Olympus Marathon 2025