pellatv
Live

Δήλωση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά σχετικά με τα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016, δήλωσε σχετικά με τα ακραία γεγονότα στη Θεσσαλονίκη:

«Λυπάμαι και απορώ πώς κάποιοι, χρησιμοποιώντας βία, επικαλούνται ταυτόχρονα ότι υπερασπίζονται τα ιδεώδη του Ανθρωπισμού και της Αλληλεγγύης. Λυπάμαι και απορώ, γιατί μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης την πόλη και τη χώρα μας, την ίδια χώρα που ο λαός της έδωσε και συνεχίζει να δίνει αγώνα συμπαράστασης και ανακούφισης στο πλευρό των προσφύγων. Μέχρι σήμερα κατορθώσαμε, τις περισσότερες φορές μόνοι, να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες μιας τεράστιας ανθρωπιστικής κρίσης, όταν άλλοι αρνούνταν να συμμετάσχουν σε μια κοινή ευρωπαϊκή προσπάθεια, οδηγώντας μάλιστα τα πράγματα στα όρια του ρατσισμού. Είναι λοιπόν παράταιρες και υπερβολικές οι συμπεριφορές και οι ακραίες εκδηλώσεις που ζούμε στη Θεσσαλονίκη. Εκθέτουν τους δράστες στην ελληνική και στην διεθνή κοινή γνώμη και μας κάνουν πιο αποφασιστικούς στην υπεράσπιση του κοινού μας χώρου, όπου είναι καλύτερα να συνυπάρχουμε με όρους ειρήνης και αλληλοσεβασμού».

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας