pellatv
Live

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Ο δήμος Εξαπλατάνου συνεχίζει τα έργα του με αμείωτο ρυθμό και ολοκληρώνει το τεχνικό πρόγραμμα του 2009 στο σύνολό του, όντας συνεπής και αξιόπιστος στις εξαγγελίες και τις δεσμεύσεις του προς τους δημότες. Συγκεκριμένα στις 15/12/09 δημοπρατήθηκε η «ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΑΥΛΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΜΕΝΤΑΥΛΑΚΑ ΣΤΟ Τ.Δ. ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ» προϋπολογισμού 25.500€ και «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΣΤΟ Τ.Δ. ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ» προϋπολογισμού 20.000€.
Στις 17/12/09 δημοπρατήθηκε η «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ Τ.Δ. ΜΗΛΕΑΣ». Στις 22/12/09 δημοπρατήθηκε η «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΑ Δ.Δ. ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ, ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, ΝΕΡΟΜΥΛΩΝ, ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ» προϋπολογισμού 450.000€. Ο Δήμος έχει εξαντλήσει πλήρως τους πόρους του ΘΗΣΕΑ, ανταποκρινόμενος με σωστό σχεδιασμό στην ανάγκη ανάπτυξης της περιοχής μας κατασκευάζοντας σύγχρονα έργα, ενώ από τις εκπτώσεις των έργων του προγράμματος αυτού έχουν εξοικονομηθεί περίπου 500.000€ για τα οποία ο Δήμος έχει σχεδιάσει και έχει ήδη εντάξει έργα ασφαλτοστρώσεων, κατασκευής τσιμενταυλάκων και επεκτάσεων δικτύων άρδευσης σε όλα τα Δ.Δ. του Δήμου.
Επίσης στις 23/12/09 δημοπρατήθηκε το έργο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ .ΙΔΑΣ –ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ» προϋπολογισμού 30.000€.
Τέλος έχουν σχεδιαστεί και θα δημοπρατηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα η «ΑΝΟΡΥΞΗ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ Δ.Δ. ΠΕΡΙΚΛΕΙΑΣ» προϋπολογισμού 40.000€, «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΑΓΚΑΔΙΑΣ» προϋπολογισμού 38.000€, και η «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ 'ΚΑΛΟΒΑΣ' ΣΤΟ Δ.Δ. ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ» προϋπολογισμού 18.000€.
Επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο «ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ - Δ.Δ. ΜΗΛΕΑΣ» Προϋπολογισμού 680.178,15
Με έντονο το κοινωνικό αίσθημα και με στόχο την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής η Δημοτική αρχή βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και στα προβλήματά του με τη συνεχή εκτέλεση έργων.

Δημοσιεύτηκε στις 8 Ιανουαρίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα

10:41 - Παρέμβαση Καρασμάνη για την Αγία Αικατερίνη του Σινά – Διεθνής σεβασμός και νομική κατοχύρωση

10:36 - Επίσκεψη του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημητρίου Νατσιού στην Πυροσβεστική Πάτρας

10:33 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:32 - Μουσική βραδιά από τους «Μελωδούς της Παράδοσης» την Κυριακή 29 Ιουνίου στο Λιτόχωρο

08:37 - Νατσιός για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το τέλος του σάπιου καθεστώτος μόλις άρχισε»

10:29 - Άσκηση επί χάρτου «ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ 2025»: Ο Δήμος Πέλλας ενισχύει την Αντιπυρική Προστασία στην πιο ευάλωτη περιοχή του

10:26 - Παραχώρηση έκτασης γηπέδου Μεγαπλατάνου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στον Δήμο Αλμωπίας

10:23 - Παρουσίαση του Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2025 Μια γιορτή Πολιτισμού που μεγαλώνει και εμπνέει

10:20 - Πρόγραμμα 21ου Olympus Marathon 2025