pellatv
Live

Πρατήριο υγρών καυσίμων στο Γκαράζ

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρατήριο υγρών καυσίμων στο Γκαράζ
του δήμου Γιαννιτσών

Ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες η λειτουργία του Πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Γκαράζ του δήμου Γιαννιτσών. Μέσα από τη λειτουργία του Πρατηρίου, εξασφαλίζεται ο απόλυτος έλεγχος της ποιότητας των καυσίμων που χρησιμοποιούνται για την κίνηση του συνόλου των οχημάτων του δήμου, καθώς και ο έλεγχος στην ημερήσια και μηνιαία κατανάλωση τους.
Αυτό επιτυγχάνεται με το ειδικό μηχανογραφημένο σύστημα παρακολούθησης της αντλίας η οποία λειτουργεί με ειδικό κλειδί, χωριστό για κάθε όχημα και με τον αντίστοιχο κωδικό.
Ολες οι κινήσεις αποθηκεύονται σε μια Βάση Δεδομένων ώστε να είναι δυνατός ο έλεγχος και η στατική απεικόνιση της κατανάλωσης κάθε οχήματος, ενώ παράλληλα υπάρχει πλαφόν μέγιστης κατανάλωση αντίστοιχα.
Πλέον τα οχήματα του δήμου απορριματοφόρα, φορτηγά κ.α. δεν θα είναι υποχρεωμένα να μετακινούνται για τον εφοδιασμό τους με καύσιμα στο πρατήριο του εκάστοτε αναδόχου, γεγονός που βοηθάει εκτός των άλλων και στην εξοικονόμηση χρόνου δουλειάς για τους εργαζόμενους.
Στις εγκαταστάσεις του πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Γραράζ του δήμου Γιαννιτσών τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται σε αντίστοιχες περιπτώσεις και η λειτουργία του διέπεται από όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις και εγκρίσεις.
Η απόφαση για την εγκατάσταση και λειτουργία του συγκεκριμένου Πρατηρίου είχε ληφθεί πριν αρκετά χρόνια ωστόσο οι εργασίες διακόπηκαν λόγω έλλειψης της σχετικής άδειας λειτουργίας. Η παρούσα δημοτική αρχή στο πλαίσιο της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του Γκαράζ του δήμου Γιαννιτσών προχώρησε στην προώθηση όλων εκείνων των ενεργειών στις αρμόδιες υπηρεσίες, για να μπορέσει να λειτουργήσει το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων παίρνοντας τη σχετική έγκριση.
Την ικανοποίησή του για το θέμα αυτό εξέφρασε με δηλώσεις του, τόσο ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Χρήτος Χαλεπούδης όσο και ο δήμαρχος Γιαννιτσών Νικόλαος Παπανικολάου ο οποίος υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «τα βήματα για τον εκσυγχρονισμό και την οργάνωση της λειτουργίας, μιας τόσο σημαντικής υπηρεσίας στο δήμο Γιαννιτσών είναι σταθερά και στη σωστή κατεύθυνση.»

Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:25 - Συνελήφθησαν 2 άτομα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στην Κατερίνη για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά

18:16 - Α. Τζιτζικώστας στις εκδηλώσεις της Εθνικής Ημέρας Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη

18:12 - Η Περιφερειάρχης στις εκδηλώσεις για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη

16:02 - ημερήσια εκδρομή το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026

15:56 - ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΟΡΑΜΑ – Ημερίδα – Δευτέρα 26 Γενάρη στις 5:30μ.μ.

15:48 - Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις σε Αυστρία και Φινλανδία

15:43 - ERASMUS+1ου ΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ

13:08 - «Η Ποίηση στα Χρόνια της Σιωπής, 1967–1974 – Η Επίδραση του Γιώργου Σεφέρη»

15:20 - Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία

15:13 - Από την ποίηση στη μουσική… Ένα δίκτυο έμπνευσης με γέφυρα τον Ντεμπυσύ