pellatv
Live

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο της χώρας μας στον στίβο έπειτα από 12 χρόνια και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το πρώτο χρυσό της Ελλάδας στο επί κοντώ, αλλά και το πρώτο μετάλλιο που έχει πάρει Ελληνίδα στο συγκεκριμένο αγώνισμα του στίβου.

Πολλά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία συμπληρώνουν τον άθλο της Κατερίνας Στεφανίδη στο Ρίο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει η Stoiximan.gr, έδωσε έναν μεγάλο αγώνα με βασικές αντίπαλες την Μόρις από τις ΗΠΑ και την ΜακΚάρτνεϊ από τη Νέα Ζηλανδία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Αυτό ήταν και το πρώτο χρυσό μετάλλιο της χώρας μας στον στίβο έπειτα από 12 χρόνια και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Παράλληλα, με αυτή την πρώτη της θέση έγραψε ιστορία στο ελληνικό επί κοντώ. Η 26χρονη άλτρια έγινε η πρώτη αθλήτρια που κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ, αλλά και η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά μετάλλιο στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Με το χρυσό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η Ελλάδα έχει κατακτήσει συνολικά στο στίβο 30 μετάλλια, 7 χρυσά, 12 ασημένια και 11 χάλκινα.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα

10:41 - Παρέμβαση Καρασμάνη για την Αγία Αικατερίνη του Σινά – Διεθνής σεβασμός και νομική κατοχύρωση

10:36 - Επίσκεψη του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημητρίου Νατσιού στην Πυροσβεστική Πάτρας

10:33 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:32 - Μουσική βραδιά από τους «Μελωδούς της Παράδοσης» την Κυριακή 29 Ιουνίου στο Λιτόχωρο

08:37 - Νατσιός για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το τέλος του σάπιου καθεστώτος μόλις άρχισε»

10:29 - Άσκηση επί χάρτου «ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ 2025»: Ο Δήμος Πέλλας ενισχύει την Αντιπυρική Προστασία στην πιο ευάλωτη περιοχή του

10:26 - Παραχώρηση έκτασης γηπέδου Μεγαπλατάνου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στον Δήμο Αλμωπίας

10:23 - Παρουσίαση του Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2025 Μια γιορτή Πολιτισμού που μεγαλώνει και εμπνέει

10:20 - Πρόγραμμα 21ου Olympus Marathon 2025