pellatv
Live

Εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούταν στις διαρρήξεις και τις κλοπές διαμερισμάτων

Εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούταν στις διαρρήξεις και τις κλοπές διαμερισμάτων

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και τα 3 μέλη της οργάνωσης και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία

Διέρρηξαν διαμερίσματα σε πόλεις της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας

Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 9.000 ευρώ

Το ένα μέλος της συμμορίας κρατείται σε κατάστημα κράτησης για διαρρήξεις που διέπραξε σε προγενέστερο χρόνο, ενώ ένα ακόμα μέλος της συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Εξακριβώθηκε στο πλαίσιο συστηματικής και αναλυτικής έρευνας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, η εγκληματική δράση 3μελούς ομάδας που δραστηριοποιούνταν στις διαρρήξεις και τις κλοπές διαμερισμάτων σε περιοχές της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 27χρονου υπηκόου Αλβανίας, ενός 26χρονου και μίας 24χρονης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης - συμμορίας, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της παράβασης της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η εγκληματική ομάδα δρώντας τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2016, δραστηριοποιούνταν στις διαρρήξεις και τις κλοπές με σκοπό τον προσπορισμό του παράνομου οικονομικού οφέλους.

Συγκεκριμένα η συμμορία πήγαινε αυθημερόν σε πόλεις της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας και χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία (διάρρηξη ομφαλού κεντρικής πόρτας) αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα από το εσωτερικό των διαμερισμάτων.

Πιο αναλυτικά οι προαναφερόμενοι, στις αρχές του Απριλίου του 2016, διέρρηξαν συνολικά 4 διαμερίσματα σε Σέρρες, Κιλκίς, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα. Η λεία τους ξεπερνά τις 9.000 ευρώ σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.

Το ένα μέλος της οργάνωσης (26χρονος) κρατείται σε κατάστημα κράτησης της χώρας για διαρρήξεις διαμερισμάτων που διέπραξε από κοινού και σε προγενέστερο χρόνο.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε χθες (13-09-2016) το μεσημέρι ο 27χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη, καθώς τόσο στην κατοχή του, όσο και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 3,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

 

Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .