pellatv
Live

Δήμαρχος “πήρε σκούπα και φαράσι” ελλείψει προσωπικού!

Η γραφειοκρατία και μία σειρά από άλλα απρόβλεπτα γεγονότα οδήγησαν τον Δήμαρχο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στην απόφαση να "πάρουν σκούπα και φαράσι" και να βγουν στους δρόμους. Συνέβη στο Ζερφάλιου των 1.100 κατοίκων, στα δυτικά της Σαρδηνίας.

Όπως έγραψε η La Stampa, ο Δήμαρχος Πινούτσιο Τσέλο, ο πατέρας του Αντιδημάρχου και ένα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου βγήκαν να καθαρίσουν το δρόμο μπροστά από την Εκκλησία, όπου θα στηνόταν η υπαίθρια αγορά.

«Μας έχει μπλοκάρει η γραφειοκρατία» είπε ο ίδιος, «την ώρα που έχει εγκριθεί κονδύλι 150 χιλιάδων Ευρώ για επιδοτήσεις ανέργων».

«Στο Δήμο είχαν μείνει δύο υπάλληλοι στην Καθαριότητα. Ο ένας πήρε σύνταξη και ο άλλος αρρώστησε!», πρόσθεσε.

«Ο κόσμος περιμένει λύσεις, όχι γραφειοκρατία» δήλωσε ένας Δημοτικός Σύμβουλος, ανεβάζοντας και το σχετικό κείμενο στο Facebook.

Υπήρξαν, πάντως, αρκετά θετικά σχόλια, αλλά και παροτρύνσεις σε άλλους δημοτικούς άρχοντες να μιμηθούν το παράδειγμά τους.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:22 - Αφιερωμένο στη Μακεδονία το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Δίου-Ολύμπου «Τάκης Μακρής» την Κυριακή 18 Μαΐου στο Λιτόχωρο με τη συμμετοχή 13 πολιτιστικών συλλόγων

10:20 - Κατάθεση Ερώτησης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης από τον Λάκη Βασιλειάδη για τις Βροχοπτώσεις του Αυγούστου 2024: «Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που στηρίζουν την αγροτική μας οικονομία με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος»

10:16 - Λουδίας: Το «Σημείο Μηδέν» παίρνει μπροστά

10:12 - ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

09:23 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό θα παραμείνει το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς την Παρασκευή 16 Μαΐου

09:17 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ – ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:08 - Μαθήματα μηχανολογίας για γεωργικούς ελκυστήρες (τρακτέρ) από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου και την Π.Ε. Πιερίας την Τρίτη 13 Μαΐου στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας

14:14 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας για την ένταξη των ωφελούμενων του «Εξοικονομώ 2025»

14:11 - Δελτίο Τύπου Έκθεσης Έργων και Κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

14:06 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2025