pellatv
Live

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ PELLA TV

Την Τετάρτη 16-11-2016 και ώρα 15.00΄και σε επανάληψη την Πέμπτη 17-11-2016 και ώρα 22.00', θα προβληθεί στην Pella TV η εκπομπή "ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ" με θέμα τους μετανάστες της Αμερικής.
Στην εκπομπή, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Βασίλης Τραούδας, καλεσμένος είναι ο κ. Βασίλης ΤΖΙΤΖΗΣ, πρώην Ύπατος Γραμματέας της "Παμμακεδονικής" και πρώην πρόεδρος του Μακεδονικού Συλλόγου του Σικάγου ΗΠΑ, ο οποίος μέσα από οπτικό υλικό θα παρουσιάσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι μετανάστες.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής επίσης, ερμηνεύονται τραγούδια της ξενητειάς από την "Παρέα Φίλων Τραγουδιού Γιαννιτσών".

Παλαιότερες εκπομπές μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στο διαδίκτυο, στο Youtube: Pellatv Μια φωτογραφία μια ιστορία.

Displaying ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-1.JPG

Displaying 1.jpg

 

Displaying IMG_4107.JPG

Δημοσιεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:34 - ΔΉΜΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ- ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

13:31 - ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ MIRACULOUS, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:02 - Δικαίωση των Εκπαιδευτικών Ειδικών Κατηγοριών μετά από τις Παρεμβάσεις της ΝΙΚΗΣ

10:49 - Πρόσκληση – Πρόγραμμα εκδήλωσης Δήμου Σκύδρας για την Κύπρο

10:47 - Δήμος Έδεσσας: Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων για προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες

10:46 - Χωρίς πρόγραμμα ο Δήμος Έδεσσας για το πολιτιστικό καλοκαίρι – Η Έδεσσα στο προσκήνιο χάρη σε ιδιωτικές πρωτοβουλίες

10:42 - Συνάντηση Γιώργου Α. Παπανδρέου με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, κ. Δαμιανό

10:40 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 10 Ιουλίου στο Λιτόχωρο (ΒιΠε, αθλητικό κέντρο, Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου)

10:20 - Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 4ης Εμποροπανήγυρης στην Κρύα Βρύση- Θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025

10:17 - Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας: Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος «Στον ήλιο με ασφάλεια»