pellatv
Live

Διακοπή των μαθημάτων λόγω των εκτάκτων συνθηκών… Αιγίνιο 16-1-2017

 Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού με την αριθ. 26/2017 απόφασή του, αποφάσισε    την  διακοπή των μαθημάτων των σχολείων Α/θμιας Εκπαίδευσης και της Β/θμιας Εκπαίδευσης όπως επίσης και των Παιδικών Σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Κολινδρού, καθώς και της Τοπικής Κοινότητας Παλαιόστανης, της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας, σήμερα 16 Ιανουαρίου 2017 λόγω των εκτάκτων συνθηκών, που δημιουργήθηκαν από το την πυκνή χιονόπτωση  και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην μετακίνηση και των μαθητών συνεπεία αυτών.

 Το ΕΠΑΛ Αιγινίου θα παραμείνει Κλειστό προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες στην Κεντρική θέρμανση που προήλθαν από τον παγετό και να προετοιμαστούν καλύτερα οι χώροι για την ασφάλεια και τη θέρμανση των μαθητών. Οι εκπαιδευτικοί θα προσέλθουν κανονικά για να ενημερώνουν τους γονείς και να συνεργαστούν με τα συνεργεία του Δήμου.

Να δικαιολογηθούν οι απουσίες των μαθητών των πρώτων ωρών ακόμη και ολόκληρης της ημέρας, κυρίως εκείνων που μετακινούνται με λεωφορεία από όλο τον Δήμο λόγω της πυκνής χιονόπτωσης αλλά και της μη προσέλευσης των λεωφορείων μετακίνησης των μαθητών.

                                                                  

 

           Αιγίνιο 16-1-2017

                                   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ        

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».