pellatv
Live

Αναμονή για το Βατοπέδι

Κρίσιμη ημέρα η Δευτέρα για την Νέα Δημοκρατία, καθώς το απόγευμα αναμένονται τα ξεχωριστά πορίσματα των κομμάτων που συμμετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή για το Βατοπέδι.
Κατά πληροφορίες, για το ΠΑΣΟΚ θεωρείται δεδομένη η παραπομπή των πρώην υπουργών Ευάγγελου Μπασιάκου, Πέτρου Δούκα, Αλέξανδρου Κοντού, ενώ σε ορισμένους υπήρχε προβληματισμός αν θα έχουν την ίδια τύχη και οι Θόδωρος Ρουσόπουλος και Γιώργος Βουλγαράκης.
Το ΚΚΕ αναμένεται να παραπέμψει σίγουρα τους Ευάγγελο Μπασιάκο, Πέτρο Δούκα και Αλέξανδρο Κοντό, αλλά μέχρι το βράδυ της Κυριακής δεν είχε οριστικοποιηθεί η τύχη του Θόδωρου Ρουσόπουλου.
Το ΛΑΟΣ θα παραδώσει πόρισμα, αλλά μάλλον δεν θα προτείνει παραπομπές με το επιχείρημα ότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί. Είναι πιθανόν, όμως, να καταλογίζει ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα αν δεν είχαν παραγραφεί τα αδικήματα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θεωρεί δύσκολη την μη παραπομπή των τριών τουλάχιστον πρώην υπουργών που υπέγραψαν αποφάσεις, βρίσκεται σε προβληματισμό ως προς τις διιστάμενες απόψεις περί παραγραφής των αδικημάτων.
Πάντως, η ΝΔ, που έχει αποχωρήσει από την επιτροπή, κάνει λόγο για προαποφασισμένες πολιτικές διώξεις εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, αφού όπως υποστηρίζει δεν έχει προκύψει ζημία για το Δημόσιο με βάση τα πορίσματα των εκτιμητών.
Στη γραμμή αυτή, σε συνέντευξή του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης δήλωσε πως «μάλλον αυτοί που μάς σκάβουν το λάκκο, θα πέσουν οι ίδιοι μέσα».
Ερωτηθείς εάν η ΝΔ θα σταθεί δίπλα στους πρώην υπουργούς που θα διωχθούν, απάντησε ότι η ΝΔ θα σταθεί δίπλα στην αλήθεια και από ό,τι φαίνεται η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμία εμπλοκή.
Πρόσθεσε ότι η υπόθεση του Βατοπαιδίου ξεκίνησε από τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ Δρυ και Φωτιάδη και συμπλήρωσε πως δεν έχει αποδειχτεί για κανένα στέλεχος της ΝΔ ότι καρπώθηκε βρώμικο πολιτικό χρήμα.
Είπε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ κατασκευάζει σκευωρίες, για να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους και ότι ο πρωθυπουργός θέλει να αποπροσανατολίσει το λαό από τα πραγματικά προβλήματα.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών