pellatv
Live

Στον ΕΛΓΑ και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Γιάννης Σηφάκης με τον ΣΕΑΣ, προέδρους Τοπικών Διαμερισμάτων και Αγροτικών Συλλόγων

Ο Γιάννης Σηφάκης με τον ΣΕΑΣ, τους προέδρους Τοπικών Διαμερισμάτων Αρχαγγέλου και Σαρακηνών, τους προέδρους των ΑΦΟΣ Αλμωπίας, ΟΠ Πέλλας

Α.Σ. Αρχαγγέλου και τον πρόεδρο του Αγροτικού συλλόγου Αλμωπίας στον ΕΛΓΑ και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ και Θανάση Ζανιά, τον Γ.Γ. του ΥΠΑΑΤ Νίκο Αντώνογλου, τον σύμβουλο του Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου υπεύθυνο συνεταιριστικών οργανώσεων Αλέξη Μπακούρο, τον υπεύθυνο του γραφείου και την νομική σύμβουλο του Υφυπουργού Βασίλη Κόκκαλη.

Συγκεκριμένα μαζί με τον βουλευτή στις συναντήσεις παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΕΑΣ Νίκος Μηνάς, ο τεχνικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του ΣΕΑΣ Γιάννης Στογιαννίδης, ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Αλμωπίας Φώντας Τσέμπης, ο πρόεδρος του Τ.Δ. Αρχαγγέλου Διονύσης Δρένος, ο πρόεδρος του Τ.Δ. Σαρακηνών Χρήστος Παππάς, ο πρόεδρος του ΑΦΟΣ Αλμωπίας Παντελής Μπερμπέρης, ο πρόεδρος της ΟΠ Πέλλας Μανώλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΑΣ Αρχαγγέλου Διονύσης Τσαμπούλης.

Στον ΕΛΓΑ τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η ταχύτητα των εκτιμήσεων των ζημιών, η δυνατότητα παρέμβασης του Υπουργείου για εκχώρηση των πορισμάτων σε Τράπεζες για την απόκτηση ρευστότητας καθώς και η δυνατότητα πληρωμής των αποζημιώσεων μέχρι το τέλος του έτους. Ακόμη η ενίσχυση της Πέλλας με μετεωρολογικούς σταθμούς και ο εκσυγχρονισμός του οργανισμού για την δυνατότητα εκτιμήσεων μέσα στο χωράφι.

Στο Υπουργείο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν προβλήματα σε επιχειρησιακά προγράμματα οργανώσεων, το θέμα της δωρεάν διάθεσης προϊόντων σε ευπαθείς ομάδες, οι αναγκαίες ρυθμίσεις για τα «στέκια», θέματα που αφορούν την ίδρυση οργανώσεων παραγωγών, η νομοθεσία που ετοιμάζεται για την πληρωμή εντός δύο μηνών από τους εμπόρους, θέματα δικαιωμάτων σε νέους αγρότες και άλλα.

Είναι σαφές πλέον ότι η Πέλλα οργανώνεται και διεκδικεί.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές