pellatv
Live

Συνέχεια υπόθεσης Ζαχόπουλου

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συνομιλίας των δημοσιογράφων Δημήτρη Καμπουράκη και Στέφανου Χίου, διέταξε ο προιστάμενος εισαγγελείας Πρωτοδικών. Το εποπτικό όργανο δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ καταδίκασε με ανακοίνωση του την ηχογραφημένη συνομιλία. Το πρωί κατέθεσε στον εισαγγελέα η συντακτική ομάδα της εφημερίδας το ''Πρώτο Θέμα'' για τα δημοσιεύματα σχετικά με την επιχορήγηση στο Μέγαρο Μουσικής. Επιπλέον, εντός κοινοβουλευτικής ομάδας παραμένει -μέχρι νεωτέρας- ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Ο Κώστας Κουκοδήμος αρνήθηκε χθες στον γ.γ της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση των 5,5 εκατ. ευρώ. Πολύ ουσιαστικότερη είναι η στήριξη που παρέχει η κυβέρνηση στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Σπύρο Κλαδά, το όνομα του οποίου επίσης επιχείρησε να εμπλέξει ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος.
Χθες το μεσημέρι ο γ.γ. της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Ιωάννης Τραγάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον βουλευτή, από τον οποίον ζήτησε εξηγήσεις. Όπως ο κ. Τραγάκης ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο αργότερα, ο κ. Κουκοδήμος τον διαβεβαίωσε ότι ισχύει η δήλωση που είχε κάνει στις 16 Ιανουαρίου, με την οποία είχε αρνηθεί κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.
Η προσωποποίηση των διώξεων που αφορούν απόπειρα εκβίασης από κοινού και παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων αναμένεται για το πρώτο δεκαήμερα του Φεβρουαρίου.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου, 2008


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα