pellatv
Live

Οι μύθοι του Αισώπου στο ανοιχτό θέατρο Γιαννιτσών

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΩΡΑ 21.15

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ - τηλ 23820 84382

Προπώληση 7€ - Ταμείο 9€ - Πληροφορίες – 6974797109

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ - ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ

Το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Περιοδεύει σε ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ για 7ο συνεχές καλοκαίρι & έπειτα από τις τεράστιες επιτυχίες που σημείωσε με τις παραστάσεις του, Το Ασχημόπαπο , "Ο Βασιλιάς των Λιονταριών", Η Πεντάμορφη & το Τέρας , Ο Λύκος & τα 3 Γουρουνάκια κ.α. συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και έρχεται για 7η συνεχή χρονιά στην πόλη μας με ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ !!!

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ

Λίγα λόγια για το έργο…

Ο Αίσωπος με τους μύθους του κατάφερε να δημιουργήσει μια από τις πιο διαχρονικές κουλτούρες στην ιστορία του ανθρώπου, της τέχνης και της καθημερινότητας μας.
Είναι πάμπολλες οι φορές που ακόμα και ο σύγχρονος άνθρωπος παγκοσμίως, χρησιμοποιεί ένα επιμύθιο από τον Αίσωπο για να χαρακτηρίσει μια πράξη ή μια συμπεριφορά.
Μέσα από τις πράξεις των ζώων , μέσα στους μύθους του, τα οποία αποκτούν ανθρώπινη φύση, ο εμπνευστής μας δίνει την αίσθηση πως η ανθρώπινη συμπεριφορά, καλή ή κακή, είναι πέρα από την την εποχή, το χρόνο ,τα ήθη και τις φυλές. Η απόλυτη δικαιοσύνη που έρχεται στο τέλος κάθε μύθου, με το επιμύθιο, δείχνει ξεκάθαρα πως η “κάθαρση” είναι αναπόφευκτη.

Μέσα από την ένωση μερικών από των γνωστότερων μύθων του, θα παρακολουθήσουμε μια τυπική μέρα στο δάσος του Αισώπου ,όπου αναλαμβάνουν "δράση" το λιοντάρι ,το ποντίκι , ο ψεύτης βοσκός , ο λαγός , η χελώνα, η αλεπού , το κοράκι και άλλα ζώα , που όμως τίποτα δεν θα λειτουργήσει φυσιολογικά.
Θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο μπλέξιμο όπου όλα τα ζώα θα προσπαθήσουν μαζί να βρουν την άκρη του νήματος.
Ο μοναδικός όμως, που μπορεί να τους βοηθήσει είναι ο ίδιος ο Αίσωπος.

Η Συνέχεια επί Σκηνής...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν & Χορεύουν οι Ηθοποιοί

Γιώργος Πούλης , Ίρις Ανδριοπούλου, Χρήστος Βασιλακόπουλος , Άννα Μαλτέζου ,Γιώργος Μπούμπας .

Σκηνοθεσία : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ Κείμενο :ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ
Σκηνικά - Ειδικές κατασκευές : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ Μουσική Επιμέλεια : ΧΡΥΣΑ ΚΑΖΑΚΟΥ
Κατασκευή Κοστουμιών : ΕΛΕΝΗ ΨΥΡΡΑ Σχεδιασμός Φωτισμών : ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ
Γραφιστικά : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ Σχεδιασμός Κοστουμιών : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Δημόσιες Σχέσεις : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ Διάρκεια : 80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)
Πληροφορίες - Κρατήσεις : 6974797109 Προπώληση : 7€ - Ταμείο : 9€ (από 2 ετών & άνω)
*Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας*

Παραγωγή : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:14 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας για την ένταξη των ωφελούμενων του «Εξοικονομώ 2025»

14:11 - Δελτίο Τύπου Έκθεσης Έργων και Κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

14:06 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2025

14:04 - Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών κατά την διάρκεια της παραμονής της ι. εικόνος Παναγίας «Βηματάρισσας»

14:00 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υπουργό Υγείας για το αίτημα Παραχώρησης του Πολύκεντρου (Πεζόδρομος Γιαννιτσών) στον Δήμο Πέλλας και τη μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο

12:10 - Δράση Προσυμπτωματικού Ελέγχου Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής με Δωρεάν Υπερηχογράφημα στον Δήμο Έδεσσας

12:04 - Κοινοβουλευτική Αναφορά Λάκη Βασιλειάδη για την Ανάγκη Στήριξης των παραγωγών Σπαραγγιών: «Στήριξη των παραγωγών σημαίνει στήριξη της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας»

12:00 - Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Έδεσσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το Στρατηγικό Σχέδιο της Έδεσσας του 21ου αιώνα

11:58 - Αθ. Κώτσιος: Έγκλημα στην Marfin -15 χρόνια χωρίς τιμωρία. Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία είναι αδιαπραγματεύτη αξία ζωής.

11:54 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στον Αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΝΠΣ Σκύδρας