pellatv
Live

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στην Θεσσαλονίκη

Εκτός από τις συγκεντρώσεις ενόψει της τριμερούς συνάντησης των ηγετών Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου, από νωρίς το πρωί είναι σε εξέλιξη και άλλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, από τις 09:00, έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, μέλη του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλών Εργαζομένων πραγματοποιούν συγκέντρωση αλληλεγγύης.

Στις 10:30 εμποροϋπάλληλοι θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, ζητώντας διασφάλιση των θέσεων εργασίας στον Βασίλαγα.

Στις 11:00, μέλη του Συλλόγου Έκτακτων Αρχαιολόγων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Επιθεώρησης Εργασίας, ζητώντας τα δεδουλευμένα τους, αλλά και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.

Ενώ το απόγευμα θα εξελιχθούν δυο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με αφορμή την συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα με τον τον Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη και τον Ισραηλινό Πρωθυπουργού Νετανιάχου.

Πηγή: tanea.gr

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».