pellatv
Live

Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Πέλλα για αγοραπωλησία κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (21-6-2017) σε περιοχές της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας 23χρονος ημεδαπός και δύο ανήλικες ημεδαπές ηλικίας 16 και 17 ετών, για αγοραπωλησία κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε η 16χρονη χθες (21-6-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 29,1 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών, την παραπάνω ποσότητα κάνναβης την προμηθεύτηκε νωρίτερα από τον 23χρονο και την 17χρονη, οι οποίοι εντοπίστηκαν το απόγευμα της ίδιας μέρας σε περιοχή της Πέλλας και συνελήφθησαν.

Επιπλέον διαπιστώθηκε να αποκρύπτει ο 23χρονος στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ποσότητα κάνναβης βάρους 489 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

15:54 - Παρέμβαση του Συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης» στη συνεδρίαση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Έδεσσας

15:52 - Διονύσης Σταμενίτης: «Με χειροπιαστές παρεμβάσεις στηρίζουμε την ανάπτυξη της Περιφέρειας»

15:50 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών: «Προχωράει η επαναλειτουργία της γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας»

12:13 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Πρόγραμμα ενημέρωσης Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου για την προστασία και προφύλαξη από τα κουνούπια

12:11 - ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2025” ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

12:09 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:08 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

12:06 - Γιάννης Βρούτσης: «Ισχυρά κοινωνικά πρότυπα οι αθλητές – Αναγκαία η συμμετοχή τους στο διοικητικό γίγνεσθαι»

12:04 - Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ 2014-2022 και η 5η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027

13:41 - Δραστηριότητα και έργα που υλοποιούνται την τρέχουσα περίοδο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου