pellatv
Live

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Απόφαση για κλείσιμο των καταστημάτων την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου έλαβε στην γενική συνέλευση των αντιπροσώπων της, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας και τηνπρόταση ασπάστηκαν και οι πρόεδροι των εμπορικών συλλόγων Ημαθίας και Πέλλας, κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας, το μεσημέρι της Κυριακής στην Καστοριά. Επίσης, τέθηκαν και θέματα, όπως το ωράριο, οι εκπτώσεις και οι συνέπειες από την ίδρυση πολυκαταστημάτων στις γύρω περιοχές στη γενική συνέλευση που επακολούθησε.Εκτός από το κλείσιμο των καταστημάτων στις 23 Φεβρουαρίου θα ακολουθήσουν και δυναμικές κινητοποιήσεις, αιτώντας ανθρώπινο θεσμοθετημένο ωράριο με τρία απογεύματα κλειστά, κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας και υποχρέωση για όλα τα καταστήματα (πολυκαταστήματα – εμπορικά κλπ), να μένουν κλειστά, κατάργηση του απαράδεκτου ελέγχου από την ΣΔΟΕ. Όπως τόνισαν, ο έλεγχος του Υπουργείου Οικονομικών να ξεκινάει από τις μεγάλες επιχειρήσεις και στα εισαγόμενα προϊόντα στις υπερτιμολογήσεις και υποτιμολογήσεις. Επιπλέον, να μη δοθεί καμιά καινούργια άδεια για πολυκαταστήματα στην ήδη κορεσμένη αγορά, αλλά και ενίσχυση της ντόπιας αγοράς και των συναδέλφων που θα περιλαμβάνουν και κατάληψη των ΔΟΥ τις ημέρες καταβολής από τους εμπόρους και επαγγελματίες του ΦΠΑ κάθε τρίμηνο.Ο πρόεδρος της και γ.γ της ΕΣΕΕ, Γιώργος Καρανίκας, θα καταθέσει το ομόφωνο ψήφισμα των συνέδρων, στο τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο του ελληνικού εμπορίου τις επόμενες μέρες.

Δημοσιεύτηκε στις 8 Φεβρουαρίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27