pellatv
Live

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η συντήρηση του οδικού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο της συντήρησης εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας το οποίο εκτελείται από την αρμόδια Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 321.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας & Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρακολουθεί την εξέλιξη του έργου και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία. Η κυρία Αηδονά τόνισε σε σύντομη δήλωσή της: «Η παρέμβαση στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, καλυτερεύει τις συνθήκες διέλευσης οδηγών και κυκλοφορίας οχημάτων. Η γενικότερη βελτίωση του οδικού δικτύου είναι προτεραιότητά μας και εργαζόμαστε μεθοδικά στην κατεύθυνση αυτή».

Σύμφωνα με την μελέτη του έργου, άμεσα ολοκληρώνεται η συνολική παρέμβαση στην Ε. Ο. Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης, η οποία περιλαμβάνει την είσοδο και έξοδο της Νέας Πέλλας, τον κόμβο Γουμένισσας και τον κόμβο στο ύψος της εταιρείας «Παυλίδης», ενώ, το επόμενο διάστημα οι εργασίες θα «μεταφερθούν» στο οδικό τμήμα της Επαρχιακής Οδού Σκύδρας – Ριζού. Το έργο περιλαμβάνει αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος και, όπου απαιτείται, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και διαγράμμιση.

Δημοσιεύτηκε στις 3 Ιουλίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:57 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓ. ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:55 - Με αρχικό προϋπολογισμό 135 εκατ. ευρώ ξεκινά το πρόγραμμα μεταποίησης, εμπορίας και ανάπτυξης γεωργικών προϊόντων, του ΣΣ ΚΑΠ

10:53 - Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων στη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης για το έτος 2025

10:51 - Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου

10:49 - Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης -Ν.Μουδανιών και στις παράπλευρες οδούς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

13:47 - ΕΕ και Βρετανία ετοιμάζουν αμυντική συμφωνία ενόψει της συνόδου κορυφής του Μαΐου στο Λονδίνο

13:00 - Έκλεψαν 3,5 τόνους κάρβουνα από μάντρα στους Θρακομακεδόνες

12:31 - Θεσσαλονίκη: Μετρό και ηλεκτροκίνητα λεωφορεία μείωσαν τους αέριους ρύπους στην πόλη -Τα στοιχεία

12:30 - Δήμας: Πρωτοποριακό και καινοτόμο το Flyover για τα ελληνικά δεδομένα -Εντός χρονοδιαγραμμάτων οι εργασίες

13:06 - Ομολόγησε ο 23χρονος για το διπλό φονικό στο Αίγιο -Στις φυλακές Κορυδαλλού με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα