pellatv
Live

Συνελήφθησαν 4 άτομα στη Χαλκιδική για παρεμπόριο

Συνελήφθησαν χθες (11-7-2017) το πρωί σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, 4 υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 37, 31, 27 και 26 ετών, για κατοχή μεγάλου αριθμού ειδών παρεμπορίου και απομιμητικών προϊόντων.

Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία που διέμεναν, διαπιστώθηκε ότι αποθήκευαν προϊόντα παρεμπορίου, τα οποία σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση.

Συνολικά βρέθηκαν στην οικία τους και κατασχέθηκαν 5.903 προϊόντα παρεμπορίου και απομιμητικά προϊόντα, τα οποία αφορούν σε γυαλιά ηλίου, βραχιόλια, παιχνίδια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρικά είδη και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ τα κατασχεμένα προϊόντα παρεμπορίου, θα καταστραφούν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:10 - Πανελλαδικές 2025: Από σήμερα έως 30 Ιουνίου η δημιουργία κωδικού για υποβολή Μηχανογραφικων

13:05 - Έκρηξη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Σερρών -Πληροφορίες για δύο τραυματίες

13:02 - Σοκάρει ο αστυνομικός που βρήκε το βρέφος στο μπαλκόνι: Ήταν κόκκινο από το κλάμα -Δεν υπήρχε ρεύμα, θλιβερή κατάσταση

12:55 - Φωτιά τώρα στην Αγία Μαρίνα Μαραθώνα -Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, βγήκε 112 για ετοιμότητα

11:22 - Αρχιεπίσκοπος Σιναίου Δαμιανός προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων για το ζήτημα της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά: «Εξόχως σημαντική και καίριοι οι παράμετροι στην επιστολή προς τον ομόλογο σας της Αιγύπτου για να εξασφαλιστεί η θετική προς ημάς έκβαση της υπόθεσης»

11:15 - Συνάντηση Σταμενίτη – Δήμα: Στο επίκεντρο το έργο κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκη – Έδεσσα

11:13 - Προώθηση πρόσκλησης της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Λεπτοκαρυάς και της Πρωτοβουλίας Γυναικών Ανατολικού Ολύμπου

11:10 - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

11:07 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας για τις περιπτώσεις των ακινήτων σε «Φιλιππάκου» (Συνοικία Νέας Τραπεζούντας), «Καψάλη»: «Ηθικό να εξαιρεθούν τα ακίνητα αυτά από την καταβολή τιμήματος εξαγοράς»

10:18 - Σάκης Αρναούτογλου από Λισαβόνα: Η Ευρώπη του αύριο χτίζεται με κοινωνική συνοχή, αξιοπρεπή στέγαση για όλους και φωνή στους Νέους.