pellatv
Live

Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Χαλκιδική για διαρρήξεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα λουόμενων

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, οδήγησαν στη σύλληψη 2 αντρών ηλικίας 20 και 25 ετών, καθώς και μίας 25χρονης γυναίκας, όλοι τους ημεδαποί, για πολλές κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα λουόμενων σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής.

 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

 

Ειδικότερα, χθες (13-8-2017) το μεσημέρι επιβαίνοντας τα παραπάνω άτομα σε όχημα, προσέγγισαν σταθμευμένο όχημα λουόμενου σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής και σπάζοντας το παράθυρο με κατσαβίδι, αφαίρεσαν ένα σακίδιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ και διάφορα προσωπικά είδη.

 

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μουδανιών, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν λίγο αργότερα σε κοντινή περιοχή και να συλληφθούν. Στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε το κλεμμένο χρηματικό ποσό, ενώ εντοπίστηκε και το κλεμμένο σακίδιο σε δασική περιοχή, που είχαν απορρίψει νωρίτερα.

 

Από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι τα παραπάνω άτομα ενεργώντας από αρχές Ιουλίου του 2017, διέπραξαν ακόμα 8 διαρρήξεις σε σταθμευμένα οχήματα λουόμενων στην ίδια περιοχή, από όπου αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, είδη ρουχισμού και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 5.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.

 

Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

 

Το παραπάνω αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε, καθώς και ένα κατσαβίδι που βρέθηκε στην κατοχή τους.

 

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

 

 

 

Δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:44 - Την Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική 2024-2025 υπέβαλε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος

13:42 - Δήμος Αλμωπίας- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

12:12 - ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ (έως 27/6) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12:09 - Θερινό Σχολείο «Σπουδή στην ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου»

13:10 - Πανελλαδικές 2025: Από σήμερα έως 30 Ιουνίου η δημιουργία κωδικού για υποβολή Μηχανογραφικων

13:05 - Έκρηξη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Σερρών -Πληροφορίες για δύο τραυματίες

13:02 - Σοκάρει ο αστυνομικός που βρήκε το βρέφος στο μπαλκόνι: Ήταν κόκκινο από το κλάμα -Δεν υπήρχε ρεύμα, θλιβερή κατάσταση

12:55 - Φωτιά τώρα στην Αγία Μαρίνα Μαραθώνα -Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, βγήκε 112 για ετοιμότητα

11:22 - Αρχιεπίσκοπος Σιναίου Δαμιανός προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων για το ζήτημα της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά: «Εξόχως σημαντική και καίριοι οι παράμετροι στην επιστολή προς τον ομόλογο σας της Αιγύπτου για να εξασφαλιστεί η θετική προς ημάς έκβαση της υπόθεσης»

11:15 - Συνάντηση Σταμενίτη – Δήμα: Στο επίκεντρο το έργο κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκη – Έδεσσα