pellatv
Live

Συνεργασία Θεοδώρας Τζάκρη και Δήμου Αλμωπίας για την χρηματοδότηση της κατασκευής του υδρευτικού δικτύου Νότιας

 

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών το έργο «Κατασκευή Υδρευτικού Δικτύου Νότιας για την υδροδότηση αυτής λόγω ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού»,  προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την κατασκευή νέου δικτύου από υφιστάμενη γεώτρηση για την τροφοδοσία της δεξαμενής ύδρευσης και θα γίνει από αγωγούς πολυαιθυλενίου νέας γενιάς, συνολικού μήκους 2 χιλιομέτρων, που θα τοποθετηθούν εντός τάφρων.

Το έργο αυτό θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας της Νότιας, λόγω της ύπαρξης ποσοτήτων αρσενικού άνω των επιτρεπομένων ορίων και αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της, για το οποίο είχε πραγματοποιηθεί σωρεία συσκέψεων με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Φώτη Λαζαρίδη και τους κατοίκους.

Η κ. Τζάκρη ευχαριστεί θερμά τον κ. Σκουρλέτη για την άμεση ανταπόκριση που επέδειξε στην επίλυση του ζωτικής σημασίας ζητήματος ύδρευσης της Τ.Κ. Νότιας, εφόσον το αίτημα αυτό υποβλήθηκε από την ίδια στις 21-7-2017 και η απόφαση εξεδόθη 8 Αυγούστου του 2017.

Συνημμένα αποστέλλεται η αίτηση χρηματοδότησης που έγινε εξ’ ολοκλήρου δεκτή, όπως κατατέθηκε από το Δήμο Αλμωπίας δια της κ. Τζάκρη στο Υπουργείο Εσωτερικών.-

 

Δημοσιεύτηκε στις 22 Αυγούστου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:22 - Αφιερωμένο στη Μακεδονία το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Δίου-Ολύμπου «Τάκης Μακρής» την Κυριακή 18 Μαΐου στο Λιτόχωρο με τη συμμετοχή 13 πολιτιστικών συλλόγων

10:20 - Κατάθεση Ερώτησης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης από τον Λάκη Βασιλειάδη για τις Βροχοπτώσεις του Αυγούστου 2024: «Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που στηρίζουν την αγροτική μας οικονομία με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος»

10:16 - Λουδίας: Το «Σημείο Μηδέν» παίρνει μπροστά

10:12 - ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

09:23 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό θα παραμείνει το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς την Παρασκευή 16 Μαΐου

09:17 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ – ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:08 - Μαθήματα μηχανολογίας για γεωργικούς ελκυστήρες (τρακτέρ) από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου και την Π.Ε. Πιερίας την Τρίτη 13 Μαΐου στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας

14:14 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας για την ένταξη των ωφελούμενων του «Εξοικονομώ 2025»

14:11 - Δελτίο Τύπου Έκθεσης Έργων και Κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

14:06 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2025