pellatv
Live

Συνεργασία Θεοδώρας Τζάκρη και Δήμου Αλμωπίας για την χρηματοδότηση της κατασκευής του υδρευτικού δικτύου Νότιας

 

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών το έργο «Κατασκευή Υδρευτικού Δικτύου Νότιας για την υδροδότηση αυτής λόγω ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού»,  προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την κατασκευή νέου δικτύου από υφιστάμενη γεώτρηση για την τροφοδοσία της δεξαμενής ύδρευσης και θα γίνει από αγωγούς πολυαιθυλενίου νέας γενιάς, συνολικού μήκους 2 χιλιομέτρων, που θα τοποθετηθούν εντός τάφρων.

Το έργο αυτό θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας της Νότιας, λόγω της ύπαρξης ποσοτήτων αρσενικού άνω των επιτρεπομένων ορίων και αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της, για το οποίο είχε πραγματοποιηθεί σωρεία συσκέψεων με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Φώτη Λαζαρίδη και τους κατοίκους.

Η κ. Τζάκρη ευχαριστεί θερμά τον κ. Σκουρλέτη για την άμεση ανταπόκριση που επέδειξε στην επίλυση του ζωτικής σημασίας ζητήματος ύδρευσης της Τ.Κ. Νότιας, εφόσον το αίτημα αυτό υποβλήθηκε από την ίδια στις 21-7-2017 και η απόφαση εξεδόθη 8 Αυγούστου του 2017.

Συνημμένα αποστέλλεται η αίτηση χρηματοδότησης που έγινε εξ’ ολοκλήρου δεκτή, όπως κατατέθηκε από το Δήμο Αλμωπίας δια της κ. Τζάκρη στο Υπουργείο Εσωτερικών.-

 

Δημοσιεύτηκε στις 22 Αυγούστου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:42 - Θεοδώρα Τζάκρη μαζί με 8 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ρωτούν: «Γιατί δεν προχωρούν οι αποσπάσεις αστυνομικών λόγω εκλογής τους ως αιρετοί στην τοπική αυτοδιοίκηση»;

11:37 - Παραδοσιακό Παρακάθ 2024 της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής

11:33 - Αυγενάκης από την Καβάλα: Οι αγρότες ψηφίζοντας τη ΝΔ προστατεύουν τα συμφέροντά τους στην ΕΕ Συνεχίζεται το οδοιπορικό του ΥπΑΑΤ σε όλη την Ελλάδα

11:31 - Ανθοέκθεση Έδεσσας 2024: Ένας Παραδοσιακός Χορευτικός Πανηγυρικός Εορτασμός της Άνοιξης

14:03 - Ο Α. Τζιτζικώστας στις εκδηλώσεις για τη 202η επ΄έτειο του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας

14:00 - ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΠ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

13:54 - Ξεκίνησε η ΑνθοΈκθεση στο Πάρκο Καταρρακτών

13:51 - Θεοδώρα Τζάκρη για την προεκλογική φιέστα Αυγενάκη στην Πέλλα: «Είναι στα αλήθεια ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ελλάδας;»

13:49 - ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΧΡΙΔΑ

13:47 - Λάκης Βασιλειάδης: Ανάγκη άμεσης ολιστικής αντιμετώπισης του προβλήματος της ασθένειας σε ροδάκινα κλπ