pellatv
Live

Αντιδήμαρχος αγροτικής οικονομίας και ανάπτυξης, δασικής πολιτικής και κτηνοτροφίας ο κ. Γιάννης Ρώσσης

 

Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δασικής Πολιτικής και Κτηνοτροφίας αναλαμβάνει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Ρώσσης με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος κατά την παρουσίαση του νέου Αντιδημάρχου, ο κ. Ρώσσης είναι ένα πρόσωπο, που γνωρίζει καλά τον πρωτογενή τομέα και θα συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Όπως υπογράμμισε, ο Δήμος μας είναι κατεξοχήν αγροτικός και με τον ορισμό του κ. Ρώσση δίνεται ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στον τομέα αυτό.


Ο κ. Ρώσσης από την πλευρά του ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών. Όπως είπε, θα αγωνιστεί για να συμβάλει στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, καθώς συναισθάνεται την ευθύνη απέναντι στους πολίτες, που δοκιμάζονται σήμερα λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας.
Τέλος, ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν συνολικά οι ανακατατάξεις των αξιωμάτων.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

19:13 - Το πρώτο Puppy Yoga έρχεται στην Χαλκιδική!

19:10 - Επίσκεψη αυστραλών τουριστικών δημοσιογράφων στην Πέλλα

18:56 - Βάζουμε τα μπάζα στη θέση τους – Προλαμβάνουμε τις πυρκαγιές

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ