pellatv
Live

Καππαδόκεια 2017 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυλότόπου “οι Καππαδόκες”

 

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Νέου Μυλοτόπου Δήμου Πέλλας «Οι Καππαδόκες»,  σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., διοργανώνει τις ετήσιες εκδηλώσεις Μνήμης, «ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΙΑ 2017», που θα πραγματοποιηθούν  το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 8.00 το βράδυ, στην πλατεία Νέου Μυλοτόπου.

Να σημειωθεί ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος του  Νέου Μυλοτόπου «Οι Καππαδόκες» είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας, της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων και κάθε καλοκαίρι, κυρίως την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, παίρνει μέρος στην πανελλήνια συνάντηση Καππαδόκων που ονομάζεται «Γαβούστημα» και γίνεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό μέρος της Ελλάδος.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:34 - ΔΉΜΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ- ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

13:31 - ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ MIRACULOUS, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:02 - Δικαίωση των Εκπαιδευτικών Ειδικών Κατηγοριών μετά από τις Παρεμβάσεις της ΝΙΚΗΣ

10:49 - Πρόσκληση – Πρόγραμμα εκδήλωσης Δήμου Σκύδρας για την Κύπρο

10:47 - Δήμος Έδεσσας: Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων για προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες

10:46 - Χωρίς πρόγραμμα ο Δήμος Έδεσσας για το πολιτιστικό καλοκαίρι – Η Έδεσσα στο προσκήνιο χάρη σε ιδιωτικές πρωτοβουλίες

10:42 - Συνάντηση Γιώργου Α. Παπανδρέου με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, κ. Δαμιανό

10:40 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 10 Ιουλίου στο Λιτόχωρο (ΒιΠε, αθλητικό κέντρο, Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου)

10:20 - Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 4ης Εμποροπανήγυρης στην Κρύα Βρύση- Θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025

10:17 - Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας: Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος «Στον ήλιο με ασφάλεια»