pellatv
Live

Μείωση των Δημοτικών τελών για τους Τριτέκνους

Την Τετάρτη 20 Σπτεμβρίου 2017, το ΔΣ του συλλόγου γονέων με τρία τέκνα Δήμου Πέλλας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο με θέμα την μείωση των δημοτικών τελών προς τις τρίτεκνες οικογένειες.

Το ΔΣ ενημέρωσε αναλυτικά τον κ Στάμκο τους λόγους για τους οποίους είναι επιτακτική ανάγκη η στήριξη της τρίτεκνης οικογένειας από τον Δήμο Πέλλας και ζήτησε την άμεση  εφαρμογή της μείωσης των δημοτικών τελώ.

Ο κ Στάμκος συμφώνησε και ζήτησε ένα εύλογο χρονικό διάστημα λίγων μηνών για να πραγματοποιηθεί η μελέτη του κόστους και ο καθορισμός των κριτηρίων για τους δικαιουχους.

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαρίστησε το Δήμαρχο Πέλλας για την κατανόηση και την στάση που τηρεί απέναντι στις τρίτεκνες οικογένειες και αναμένει τις επόμενες κινήσεις από το Δήμο Πέλλας.

 

Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:45 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ¨ΤΣΟΥΦΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ¨»

17:18 - «Εκπαιδευτικές δράσεις εκτός σχολικής μονάδας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» άρθρο με την άποψή του Ηλία Διαμαντόπουλου

10:15 - Ο «τολμηρός Μάριος» από τη Νέα Πέλλα στην πρώτη του παράσταση

14:54 - Δ.Α.Ο.Ε.: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας και Χαλκιδικής

14:46 - ΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ΄΄

14:43 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ (ΣΥΝΑΞΙΣ) ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ Ι. ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

14:41 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Β’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ»

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών