pellatv
Live

Συλλήψεις και εξιχνίαση κλοπής και απάτης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εξιχνίαση απάτης Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, μετά από καταγγελία 32χρονου ημεδαπού, σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, καθώς κατάφερε και του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ, για υποτιθέμενη αγορά κινητού τηλεφώνου, που είχε αναρτήσει σε διαδικτυακή αγγελία.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (30-9-2017) το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 27χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 3 μηνών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και παραχάραξη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.
Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ·  Συνελήφθη σήμερα (1-10-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 37χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης. Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

·  Συνελήφθη χθες (30-9-2017) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 32χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 αυτοσχέδιες συσκευασίες, με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 4,3 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Εξιχνίαση κλοπής Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας, σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, καθώς μετά από έλεγχο των αστυνομικών της Ομάδας Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, διαπιστώθηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας και προέκυψε ότι είχε κλαπεί τον Οκτώβριο του 2012 από περιοχή της Πέλλας. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον 49χρονο ιδιοκτήτη της.

Δημοσιεύτηκε στις 1 Οκτωβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:14 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας για την ένταξη των ωφελούμενων του «Εξοικονομώ 2025»

14:11 - Δελτίο Τύπου Έκθεσης Έργων και Κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

14:06 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2025

14:04 - Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών κατά την διάρκεια της παραμονής της ι. εικόνος Παναγίας «Βηματάρισσας»

14:00 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υπουργό Υγείας για το αίτημα Παραχώρησης του Πολύκεντρου (Πεζόδρομος Γιαννιτσών) στον Δήμο Πέλλας και τη μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο

12:10 - Δράση Προσυμπτωματικού Ελέγχου Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής με Δωρεάν Υπερηχογράφημα στον Δήμο Έδεσσας

12:04 - Κοινοβουλευτική Αναφορά Λάκη Βασιλειάδη για την Ανάγκη Στήριξης των παραγωγών Σπαραγγιών: «Στήριξη των παραγωγών σημαίνει στήριξη της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας»

12:00 - Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Έδεσσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το Στρατηγικό Σχέδιο της Έδεσσας του 21ου αιώνα

11:58 - Αθ. Κώτσιος: Έγκλημα στην Marfin -15 χρόνια χωρίς τιμωρία. Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία είναι αδιαπραγματεύτη αξία ζωής.

11:54 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στον Αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΝΠΣ Σκύδρας