pellatv
Live

Δημοτικό συμβούλιο Έδεσσας: Oι αντιπαραθέσεις κράτησαν καλά και για ώρες.

ΔΕΙΤΕ" frameborder="0" allowfullscreen> ΤΟ VIDEO Στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό συμβούλιο Έδεσσας οι αντιπαραθέσεις κράτησαν καλά και για ώρες, για το διορισμό υδρονομέων για την άρδευση του δήμου. Δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν λόγο για στημένη πλειοψηφία και όπως είπαν τα Τοπικά συμβούλια γνωμοδοτούν και η απόφαση τους δε δεσμεύει το Δ.Σ. Για κατάντημα μίλησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Ι. Σόντρας. Ενώ και η λήψη απόφασης για πληρωμή υποχρεώσεων από επιταγές του προηγούμενου δήμου, όπου το ΔΣ κλήθηκε να νομιμοποιήσει επιταγή για κάτι που δεν είναι συγκεκριμένο, αν αφορούσε δηλαδή έργο ή κάτι άλλο, ενώ αν σφραγιστεί, ο δήμος κινδυνεύει να μπει στον Τειρεσία ακόμη και για 4 χρόνια, οπότε δε θα μπορεί να λειτουργήσει. Η αντιπολίτευση υποστήριξε ότι κόπηκαν επιταγές που δεν μπόρεσαν να καλυφθούν το 2009, ανανεώθηκαν για το 2010 και δεν υπάρχει εγγεγραμμένος αριθμός επιταγής, μόνο προφορική συμφωνία με τον εργολάβο.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:48 - Ιστορικές περιηγήσεις στα Γιαννιτσά – Αναζητώντας την κρυμμένη ιστορικότητα της πόλης

14:46 - Επιπρόσθετες εργασίες ασφαλτόστρωσης και εργασίες διαγράμμισης διαβάσεων πεζών στην Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:39 - Με απόλυτη επιτυχία ο Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2024 Δήμαρχος Πέλλας: «Προάγουμε την αξία της εθελοντικής συμμετοχής και τιμούμε τους αγώνες θυσίας των προγόνων μας»

14:36 - Ευχές Δημάρχου Πέλλας στον π. Στέφανο Δέβρελη για την εκλογή του ως νέου Βοηθού Επισκόπου

13:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

13:03 - ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ (7/10)

13:01 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ (ΣΥΝΑΞΙΣ) ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

13:00 - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Να χαλάσουμε τα σχέδια όλων αυτών που θέλουν ένα μικρό ΠΑΣΟΚ”

12:54 - «ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ».

12:00 - Να συμβάλουμε στη μείωση της απώλειας και σπατάλης τροφίμων