pellatv
Live

Υπεγράφη η σύμβαση για την εθνική οδό Χαλκηδόνας-Έδεσσας

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης και της ανάδοχης εταιρείας για την αποπεράτωση του τμήματος της νέας Εθνικής Οδού Ν. Χαλκηδόνας - Έδεσσας (από χθ 11+000 έως χθ 16+700) πλάτους 14,5 μέτρων (με τα ερείσματα) και την αποπεράτωση της συνδετηρίου οδού Παραλίμνης μήκους ενός χιλιομέτρου και πλάτους 11 μέτρων (με τα ερείσματα).
Σύμφωνα με τη μελέτη...προβλέπεται η ολοκλήρωση της οδοστρωσίας, των ασφαλτικών και τεχνικών έργων της αρτηρίας, η ολοκλήρωση του παράπλευρου οδικού δικτύου καθώς και η ολοκλήρωση των ασφαλτικών της συνδετηρίας οδού Παραλίμνης.

Επίσης θα ολοκληρωθεί η κατασκευή δύο ισόπεδων κόμβων, ενός στην περιοχή της Νέας Πέλλας και ενός στην περιοχή Παραλίμνης, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των αντίστοιχων οικισμών.

Η σχετική σύμβαση έχει προϋπολογισμό 5.900.000 ευρώ με χρόνο περαίωσης την 6η Μαρτίου του 2012.

Με την πιο πάνω εργολαβία ολοκληρώνεται ευρύτερο έργο προϋπολογισμού 15.400.000 ευρώ στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκη - Έδεσσα.

Να σημειωθεί ότι για την ολοκλήρωση του πιο πάνω έργου είχε δεσμευθεί ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιος Σώκος στους τοπικούς φορείς κατά την επίσκεψή του στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στις 10 Μαρτίου 2011.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:13 - Πιθανή δυσχέρεια ηλεκτρονικής και τηλεφωνικής επικοινωνίας, με τις κεντρικές υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας, το διήμερο 2-3/6/25

11:08 - Διονύσης Σταμενίτης: «Ολοκληρώνεται ο χαρακτηρισμός του Παλαιού Πευκωτού ως μαρτυρικού χωριού»

11:04 - Επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης στον Δήμαρχο Πέλλας

11:01 - Συνελήφθη ένα άτομο στο Κιλκίς για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα

11:06 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 29 Μαΐου στους Νέους Πόρους

11:03 - Εισήγηση στην Ολομέλεια του νέου Αναπτυξιακού Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης: «Ειδικά κίνητρα για την τοπική επιχειρηματικότητα στις παραμεθόριες περιοχές και σε περιφερειακές ενότητες που βρίσκονται κάτω από τον μέσο όρο του εθνικού εισοδήματος»

11:00 - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΡΗΝΗ ΠΕΛΛΑΣ

10:59 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας

10:57 - Πρόσκληση Πολιτιστικού Συλλόγου Εντοπίων Νέας Εφέσου “Το Στουπί”

10:54 - Μιχάλης Κατρίνης: ”Η Τουρκία δεν μπορεί να συμμετέχει στον ευρωπαϊκό μηχανισμό άμυνας”