pellatv
Live

ΤΟ “ΖΑΠΠΕΙΟ 2” ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΝΟΔΕ

Με μοναδικό θέμα συζήτησης το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της χώρας από την κρίση, έτσι όπως το παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο την περασμένη Πέμπτη, συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής (27-05-2011) η διευρυμένη ΝΟΔΕ στην Έδεσσα παρόντος του περιφερειάρχη κ. Χρήστου Τράντη και του τομεάρχη κ.Ευάγγελου Μεκασιάρη Επίσης το "παρών" έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Πέλλας κ. Καρασμάνης Γιώργος οι πολιτευτές ο αντιπεριφερειάρχης κ.Θεοδωρίδης οι περιφερειακοί σύμβουλοι και άλλα κομματικά στελέχη. Στόχος της συζήτησης ήταν να γίνουν κατανοητές οι προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επανεκκίνηση της οικονομίας της χώρας και να αναλυθεί το έκτακτο σχέδιο εξόδου από την κρίση, ένα σχέδιο το οποίο όπως το χαρακτήρισε ο πρόεδρος του κόμματος είναι κοστολογημένο, σύγχρονο, και ρεαλιστικό που θα προκαλέσει ένα δημιουργικό σοκ. Για το λόγο έγινε εκτενής και αναλυτική παρουσίαση των επιμέρους οικονομικών και άλλων στοιχείων ενώ διατυπώθηκαν ερωτήματα αλλά και επισημάνσεις σχεδόν από όλους τους συμμετέχοντες. Κοινή διαπίστωση υπήρξε το γεγονός ότι μέσα από αυτήν την ομιλία αναδείχθηκε η ηγετική φυσιογνωμία του Αντώνη Σαμαρά. Σε αυτή την οικονομική συγκυρία, ο Αντώνης Σαμαράς έχει την ψυχραιμία και την καθαρή ματιά να παρουσιάσει, σε όλο τον ελληνικό λαό, αλλά και στους πολιτικούς του αντιπάλους, ένα πρόγραμμα κοστολογημένο το οποίο είναι στη διάθεση του καθενός να το μελετήσει και να το κρίνει. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν ανάλογες συναντήσεις-συζητήσεις και σε άλλους δήμους, προκειμένου να παρουσιαστεί και να συζητηθεί διεξοδικά το σχέδιο εξόδου από την κρίση που προτείνει η Νέα Δημοκρατία.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:13 - Πιθανή δυσχέρεια ηλεκτρονικής και τηλεφωνικής επικοινωνίας, με τις κεντρικές υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας, το διήμερο 2-3/6/25

11:08 - Διονύσης Σταμενίτης: «Ολοκληρώνεται ο χαρακτηρισμός του Παλαιού Πευκωτού ως μαρτυρικού χωριού»

11:04 - Επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης στον Δήμαρχο Πέλλας

11:01 - Συνελήφθη ένα άτομο στο Κιλκίς για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα

11:06 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 29 Μαΐου στους Νέους Πόρους

11:03 - Εισήγηση στην Ολομέλεια του νέου Αναπτυξιακού Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης: «Ειδικά κίνητρα για την τοπική επιχειρηματικότητα στις παραμεθόριες περιοχές και σε περιφερειακές ενότητες που βρίσκονται κάτω από τον μέσο όρο του εθνικού εισοδήματος»

11:00 - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΡΗΝΗ ΠΕΛΛΑΣ

10:59 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας

10:57 - Πρόσκληση Πολιτιστικού Συλλόγου Εντοπίων Νέας Εφέσου “Το Στουπί”

10:54 - Μιχάλης Κατρίνης: ”Η Τουρκία δεν μπορεί να συμμετέχει στον ευρωπαϊκό μηχανισμό άμυνας”