pellatv
Live

Πρόταση – βόμβα της Κομισιόν για κατάργηση επιδοτήσεων στα τιμολόγια ρεύματος.

Για τη χώρα μας ένα τέτοιο μέτρο θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα στους καταναλωτές.

Την κατάργηση των επιδοτήσεων στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας προωθεί η Κομισιόν σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Μιχάλης Βερροιόπουλος, στο πλαίσιο της παρουσίασης της έκθεσης για την Ελλάδα του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας.

Η χώρα μας, μαζί με τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία, αντιτίθεται στην κατάργηση του πλαισίου προστασίας των ευάλωτων καταναλωτών (π.χ. Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο), θεωρώντας ότι η κοινωνική πολιτική δεν είναι αυτή που δημιουργεί προβλήματα στην αγορά και στον ανταγωνισμό.

Για τη χώρα μας ένα τέτοιο μέτρο θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα στους καταναλωτές καθώς επιδοτούνται μέσα από τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας όχι μόνο οι οικονομικά ασθενέστεροι αλλά και οι κάτοικοι των ελληνικών νησιών, οι οποίοι διαφορετικά θα πλήρωναν «χρυσή» την κιλοβατώρα στα μη διασυνδεδεμένα νησιά.

Πηγη:protothema.gr

Δημοσιεύτηκε στις 2 Νοεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27