pellatv
Live

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών Αλβανών στη φυλακή Τρικάλων

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων τρεις τραυματίες με τον έναν να παραμένει για νοσηλεία φρουρούμενος.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr άγρια συμπλοκή κρατουμένων Αλβανών από 2 κελιά της Β΄ πτέρυγας της Φυλακής Τρικάλων, κινητοποίησε τις Αρχές.

Αρχικά, οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι, κατάφεραν να απομονώσουν τους εμπλεκόμενους στα κελιά τους, ενώ Αστυνομικοί της Εξωτερικής Φρουράς με την συνοδεία περιπολικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, μετέφεραν 3 από τους εμπλεκόμενους στην συμπλοκή στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Στους 2 χορηγηθήκαν οι πρώτες βοήθειες σε τραύματα που έφεραν και επέστρεψαν στο Σωφρονιστικό Κατάστημα, ενώ ο 3ος τραυματίας ηλικίας 34 ετών, που φέρνει τραύμα από αυτοσχέδιο μαχαίρι, παραμένει φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο για νοσηλεία.
Για το συμβάν σχηματίζεται δικογραφία για να αποσταλεί στην Εισαγγελία Τρικάλων.

Πηγη:zougla.gr

Δημοσιεύτηκε στις 9 Νοεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27