pellatv
Live

Η Μηλίτσα και Ο Σαρδέλας από την Ντενεκεδούπολη στο Αλεξάνδρειο Ωδείο του δήμου Πέλλας

Με τους ήρωες της Ντενεκεδούπολης τραγούδησαν και έπαιξαν οι μικροί μαθητές στο τμήμα της Μουσικής Προπαιδείας του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών. Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας οι μικροί εν δυνάμει μουσικοί παρακολούθησαν κουκλοθέατρο με την Ντενεκεδούπολη της Φακίνου, έπαιξαν με τους ήχους, τραγούδησαν και μίλησαν για την όμορφη ιστορία της πόλης των μικρών κουτιών από σίδερο και αλουμίνιο.

Στη συνέχεια τα παιδιά δημιούργησαν τα δικά τους ντενεκεδάκια στολίζοντας τα με την φαντασία τους, ενώ η καθηγήτριά τους είχε ετοιμάσει δωράκια και στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τα τμήματα Μουσικής Προπαιδείας του Αλεξάνδρειου Ωδείου Γιαννιτσών δήμου Πέλλας, λειτουργούν προετοιμάζοντας τα παιδιά ηλικίας 4 ως 7 ετών για την πρώτη τους επαφή με τη μουσική και τις νότες, μέσα από το παιχνίδι και βοηθούν τους μικρούς μαθητές να επιλέξουν την μουσική τους πορεία μέσα από ποιο μουσικό όργανο θα αγαπήσουν.

 

 

 

Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:31 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

18:26 - Λάκης Βασιλειάδης από Αριδαία: «Χρόνια Πολλά Αριδαία, Χρόνια Πολλά Αλμωπία! Τιμούμε τους αγωνιστές και τη μνήμη των προγόνων μας!»

15:26 - Εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στη Δράμα: «Η Ελλάδα δεν χρειάζεται περισσότερα μητρώα, αλλά περισσότερους Έλληνες»

15:21 - Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών καθημερινής χρήσης στον Δήμο Έδεσσας

14:19 - Δωρεάν Πρόγραμμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας στον Δήμο Έδεσσας 10 – 19 Νοεμβρίου 2025

13:16 - Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στον Πλαταμώνα

12:24 - “Τα λουτρά του Μεγάλου Αλεξάνδρου”.

12:14 - Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ στα Γιαννιτσά και η σιωπή που πληγώνει την Πέλλα

15:34 - ΕΔΕΣΣΑ- ΈΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΕΣΙΟΥ «Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΔΕΣΣΑ» – ΒΙΝΤΕΟ

15:28 - Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ 113α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ