pellatv
Live

Συνελήφθη 37χρονος στην Χαλκιδική για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης

Καλλιεργούσε στο σπίτι του σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 28 φυτά κάνναβης

Για καλλιέργεια κάνναβης συνελήφθη χθες (5 Φεβρουαρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, 37χρονος ημεδαπός, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του διαπιστώθηκε να έχει διαμορφώσει εσωτερικό χώρο και να καλλιεργεί με ειδικό εξοπλισμό συνολικά 28 φυτά κάνναβης ύψους έως 30 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης κατασχέθηκε ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, που αποτελούνταν από ψηφιακό θερμόμετρο, χρονοδιακόπτη, θερμαινόμενη κουβέρτα και ανακλαστήρες φωτός.

Σε χώρους του σπιτιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 9,3 γραμμαρίων και 2 κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος στη θέα των αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

 

Δημοσιεύτηκε στις 6 Φεβρουαρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:08 - Εμβολιασμοί παιδιών Ρομά στους οικισμούς Μελισσίου και Κρύας Βρύσης από τον ΕΟΔΥ και τον Δήμο Πέλλας

13:01 - Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

12:59 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Εκτός λειτουργίας το Seatrac στη Λεπτοκαρυά έως και την Τετάρτη 16 Ιουλίου λόγω επισκευής

12:58 - «Πτώση ασθενή από τον 2ο όροφο κλινικής στο Νοσοκομείο Κιλκίς»

12:54 - Ο Δήμος Σκύδρας τίμησε τους αγωνιστές, τα θύματα και τους αιχμαλώτους της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

12:46 - Παρασκευή 18 Ιουλίου – Επίσημη Τελετή Έναρξης Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2025

12:44 - Άμεσα συνελήφθη ένα άτομο στην Χαλκιδική για κλοπές οχημάτων

12:42 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

18:29 - Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο

18:24 - Ο Γιώργος Καρασμάνης παρακολούθησε τις εργασίες της 29ης Συνόδου της Βουλής των Εφήβων στην οποία συμμετείχαν και τρία δικά μας παιδιά από την Πέλλα