pellatv
Live

Έρχονται 700 θέσεις εργασίας στο νομό Πέλλας

Όπως ενημέρωσε την βουλευτή, Θ. Τζάκρη η Γενική Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών & άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Άννα Δελαπόρτα, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν ανά Περιφέρεια πόσες θέσεις και ποιες ειδικότητες εγκρίνονται σε κάθε Δήμο από το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας στους τομείς περιβάλλοντος, πολιτισμού, κοινωνικής πρόνοιας, βελτίωσης των μικρών υποδομών κ.α. Το πρόγραμμα για το Ν. Πέλλας προβλέπει 700 περίπου θέσεις εργασίας και η επιλογή των υποψηφίων που θα ενταχθούν σε αυτό θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ με κριτήρια την μακροχρόνια ανεργία, το οικογενειακό εισόδημα, την ιδιότητα ΑΜΕΑ, την ανεργία κάτω των 30 ετών κτλ. Οι αποδοχές των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα θα ανέρχονται σε 625 € μηνιαίως, ενώ θα παρέχεται και πλήρης ασφαλιστική κάλυψη. Η μέγιστη διάρκεια απασχόλησης είναι 5 μήνες.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών

14:24 - Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

19:34 - ΕΓΓΡΑΦΕΣ (1-6/9) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

19:32 - Μήνυμα του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου για την εκδημία του π. Ιωάννη Τσαρούχα

19:28 - Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το νέο διδακτήριο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων

19:26 - ΕΔΕΣΣΑ ΤΟ KΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ θεατρική παράσταση Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025

19:22 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ

10:55 - Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου πραγματοποίησε περιοδεία στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αχαΐα.

10:52 - Ανακοίνωση: Κανονικά, βάσει προγράμματος, η αποκομιδή απορριμμάτων την Παρασκευή 15 Αυγούστου