pellatv
Live

Αιτήσεις Ενιαίας Δήλωσης Εκμετάλλευσης (ΟΣΔΕ)

Καθώς διανύεται περίοδος υποβολής αιτήσεων της Ενιαίας Δήλωσης Εκμετάλλευσης (ΟΣΔΕ) για το έτος 2008, υπενθυμίζεται ότι όλοι οι δικαιούχοι του Μέτρου της Βιολογικής Γεωργίας είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν κάθε έτος την παραπάνω αίτηση. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι οι πληρωμές των δικαιούχων του Μέτρου της Βιολογικής Γεωργίας πρέπει να είναι πλήρως εναρμονισμένες με τα στοιχεία που δηλώνουν οι δικαιούχοι στο ΟΣΔΕ. Για τον λόγο αυτό και εφεξής όλες οι αιτήσεις πληρωμής/δηλώσεις εφαρμογής του Μέτρου της Βιολογικής Γεωργίας έτους 2008 που θα υποβάλλονται θα συνοδεύονται υποχρεωτικά από υπογεγραμμένο αντίγραφο του παραρτήματος «Μέτρα με βάση την έκταση και τα ζώα στο πλαίσιο του άξονα 2 του Π.Α.Α. «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» Καν (ΕΚ) 1968/2005 του Συμβουλίου (Τμήμα 2 Κεφ. 1 του τίτλου IV) ανειλημμένες υποχρεώσεις Καν. ΕΚ 1257/99» της Ενιαίας Δήλωσης Εκμετάλλευσης 2008. Το παράρτημα θα δημιουργείται αυτόματα και ξεχωριστά όταν δηλώνεται ο κωδικός της Βιολογικής Γεωργίας κατά την υποβολή της δήλωσης στον ΟΠΕΚΕΠΕ και θα περιέχει ακριβώς τα στοιχεία των εκτάσεων που θα δηλώνει ο κάθε δικαιούχος στον κωδικό της Βιολογικής Γεωργίας. Επισημαίνεται στους δικαιούχους του Μέτρου της Βιολογικής Γεωργίας να συμπληρώνουν ορθά τους κωδικούς παράλληλης δράσης και να επανελέγχουν την Δήλωσή τους για την ακρίβεια και ορθότητα των στοιχείων ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στις πληρωμές.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου, 2008


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:39 - Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Κεφαλογιάννη

12:36 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12:34 - ΠΕΔΚΜ: Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα πόλο των γυναικών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

12:31 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου: Ανοίγει η πρόσκληση για χρηματοδότηση στους δήμους της ΠΕ Πέλλας – «Δράση περιβαλλοντικό ισοζύγιο»: «Περισσότεροι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι στα Γιαννιτσά»

12:28 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

10:48 - Θ. Τζάκρη – Ερώτηση στη Βουλή για τις άδικες χρεώσεις στις αναλήψεις μετρητών

10:45 - Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στον δρόμο Κασσάνδρειας – Κρυοπηγής στο πλαίσιο του έργου αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Κασσάνδρας

10:44 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό αύριο Τρίτη 22 Ιουλίου ένα τμήμα της επαρχιακής οδού στην Καρίτσα λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου άρδευσης

10:43 - Λάκης Βασιλειάδης: Οριοθετήθηκαν οι περιοχές της ΠΕ Πέλλας για αποζημίωση των επιχειρήσεων που επλήγησαν (Αλμωπία, Σκύδρα, Αραβησσός)

10:39 - Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος στην Πέλλα ξεκινάει με την ορθολογική διαχείριση των σκουπιδιών»