pellatv
Live

Ημερίδα της ΔΔΕ Πέλλας και του ΓΝ Πέλλας για τη δωρεά μυελού των οστών

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, σε συνεργασία με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, τις Α΄ και Β΄ ΕΛΜΕ Πέλλας, τον Ιατρικό Σύλλογο Πέλλας, το Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και το Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γιαννιτσών διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών/τριών Λυκείων για τη δωρεά μυελού των οστών, με τίτλο «Δωρεά Ζωής».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα Γιαννιτσά, από το Διοικητή του Νοσοκομείου Έδεσσας κ. Σμία, την Τρίτη 20/03/2018, 11.00-13.00 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών και είναι ανοιχτή στο κοινό.

Στην Ελλάδα υπάρχουν 50.000 εθελοντές δότες, αλλά χρειάζονται πολλοί ακόμη,  για να επιτευχθεί ο στόχος των 200.000 δοτών και να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες όσων χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών (25 στους 100 θα βρουν συμβατό δότη από την οικογένεια τους, η ζωή όμως των άλλων 75 εξαρτάται από τους εθελοντές δότες). Η δωρεά μυελού των οστών είναι πολύ σημαντική αλλά απλή διαδικασία και σώζει ανθρώπινες ζωές.

 

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

14:20 - Ο Δήμος Σκύδρας τίμησε τους αγωνιστές και τα θύματα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

21:42 - Συνέντευξη με τον Ηλία Πανίδη, στον PellaFm 103,3

11:30 - Συνέντευξη Ευρωβουλευτή, Ν. Φαραντούρη στον PellaFm 103,3

12:02 - Συνέντευξη με τον Δήμαρχο Χαλκηδόνας, Σταύρο Αναγνωστόπουλο στον Pellafm 103,3

16:08 - Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

15:55 - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΕΙΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΝ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

15:51 - Έδεσσα: Ορεινό Σκηνικό Δροσιάς, Καλοκαίρι 2026

17:16 - Συνέντευξη με τον περιφερειακό Σύμβουλο, και υποψήφιο με την -Ελληνική Λύση- Δήμο Κυριλίδη στον PellaFm 103,3

19:33 - ”ΓΕΛ Κρύας Βρύσης– Γεώργιος Τραπεζανλίδης” – Ένα όνομα, μια σπουδαία παρακαταθήκη με την ονοματοδοσία του σχολείου