pellatv
Live

Εθνικός Γραμματικού – Μακεδονικός Έδεσσας

Μετά από έναν ολόκληρο γύρο ο Μακεδονικός Έδεσσας κατάφερε να γευτεί ξανά την χαρά την νίκης και πάρει τους 3 βαθμούς κόντρα στον Εθνικό Γραμματικού.
Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ο Μακεδονικός πίεσε τον αντίπαλο και είχε την υπεροχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κύριος εκφραστής των προσπαθειών ήταν ο Ρέτζιας ο οποίος εκμεταλλευόμενος τις πάσες των συμπαικτών του βρέθηκε αρκετές φορές σε θέση βολής αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 30΄, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουρδάνη, ο Σκούλης σκόραρε με κεφαλιά ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Η υπεροχή του Μακεδονικού καρποφόρησε στο 40΄ με τον Καλογιάννη να πλασάρει υποδειγματικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως τελείωσε και το πρώτο με τον Μακεδονικό να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ.  Αυτό τελικά ήρθε στο 60΄και πάλι από τον Καλογιάννη, ο οποίος κρέμασε τον τερματοφύλακα μετά από κάθετη πάσα του Μπουρδάνη. Μετά το 0-2 ο Μακεδονικός έδωσε χώρο στον Εθνικό. Στο 65΄ο Ροδίντσης αποσόβησε σε κόρνερ τετ-α-τετ. Στο 70΄μετά από σουτ στο οποίο η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Καρυπίδης από κοντά μείωσε σε 1-2. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Εθνικός προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια ωστόσο το πρώτο σουτ έδιωξε με υπερένταση ο τερματοφύλακας Ροδίντσης και στην επαναφορά το σουτ κατέληξε άουτ.
Για τον Μακεδονικό Έδεσσα (Χαραλάμπους): Ροδίντσης, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Σουλιώτης, Σκούλης, Μητσόπουλος, Ζάσκας, Μπουρδάνης, Ηλιάδης (80΄Θεολόγου), Καλογιάννης, Ρέτζιας (70΄Γαβριηλίδης).

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών